Elintarvikealan toimijan tehtävänä on varmistaa, että
- elintarvikkeet ovat turvallisia
- elintarvikkeiden laatu ja koostumus on lainsäädännön mukainen
- elintarvikkeista annettava tieto on totuudenmukaista, riittävää eikä johda kuluttajaa harhaan
Täältä löydät ohjeita ammattimaiseen elintarvikealan toimintaan. Nämä ohjeet eivät koske ruoan valmistusta omaan käyttöön.
Usein kysyttyä COVID-19 -koronaviruksesta elintarvikealan yrityksille
Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia täältä.
Ruokaviraston elintarviketurvallisuusosaston yhteystiedot
Ajankohtaista elintarvikealalta
-
1. heinäkuuta 2022
Näin huolehdit omavalvonnasta ravintolassa
-
29. kesäkuuta 2022
Munien tuotantoon, myyntiin ja kananmunapakkaamoiden valvontaan liittyvät ohjeet on päivitetty
-
21. kesäkuuta 2022
Elintarviketurvallisuus Suomessa kehittyy hyvällä yhteistyöllä
-
20. kesäkuuta 2022
Lihatuotteita poistetaan markkinoilta
-
15. kesäkuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheena muuan muassa suolan määrän vähentäminen elintarvikkeissa
-
10. kesäkuuta 2022
Uusi yhteistoimintamalli ulkomaalaisen työvoiman hyväksikäytön torjuntaan ja valvontaan
-
8. kesäkuuta 2022
Blogi: Onko elintarviketurvallisuus vanhanaikaista?
-
23. toukokuuta 2022
Suolan määrää elintarvikkeissa pitää edelleen vähentää
-
23. toukokuuta 2022
Terveystodistuksia ei oteta käyttöön kasvien, elintarvikkeiden eikä muiden eläinperäisten tuotteiden viennissä Isoon-Britanniaan vuonna 2022
-
19. toukokuuta 2022
Ruokamyrkytysepidemioiden määrässä ei suurta muutosta vuonna 2021
-
18. toukokuuta 2022
Viikon visaiset: Milloin juuston tapaan käytettävää tuotetta saa markkinoida kreikkalaiseksi?
-
6. toukokuuta 2022
Lihan jäädyttäminen -ohje päivitetty
-
6. toukokuuta 2022
Rekisteröitävää elintarviketoimintaa vai ei? -ohjeeseen lisätty havainnolliset päätöksentekopuut
-
13. huhtikuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheina muuan muassa pakkausmerkintähelpotukset ja luomusertifikaatti
-
12. huhtikuuta 2022
Elintarvike- ja kontaktimateriaalitoiminnan riskiluokitusohje päivitetty
-
28. maaliskuuta 2022
Elintarvikkeiden alkutuotannon valvontaohjeet on päivitetty
-
28. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto ohjeistaa laidunteurastuksesta
-
25. maaliskuuta 2022
Sianlihalle voi hakea yksityisen varastoinnin tukea
-
24. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto myöntää helpotuksia elintarvikkeiden pakkausmerkintöihin Ukrainan sodan aikana
-
15. maaliskuuta 2022
Tuet varmistavat kotimaisen ruoan riittävyyden ja kehittävät maaseudun palveluita
-
14. maaliskuuta 2022
Terveyttä edistävä ruoka – tärkeä osa vaikuttavaa hoitoa
-
11. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto hyväksyi Suonenjoen mansikka -nimisuojahakemuksen
-
11. maaliskuuta 2022
Elintarvikeperäiset zoonoosit Suomessa - vuosikatsaus
-
11. maaliskuuta 2022
Ravitsemushoitosuositus uudistettu – luonnos nyt julkisesti kommentoitavana
-
24. helmikuuta 2022
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä kasvoi edelleen vuonna 2021
-
18. helmikuuta 2022
Kunnan valvomilta elintarvikeyrityksiltä peritään valvonnasta perusmaksua vuonna 2022
-
18. helmikuuta 2022
Varma kevään merkki! Elintarvikealan vientivalmennus -webinaari järjestetään 5.4.2022
-
16. helmikuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirje nyt myös ruotsiksi
-
8. helmikuuta 2022
Blogi: Vauhtia elintarvikevientiin neuvottelemalla
-
8. helmikuuta 2022
Lihan jäädyttäminen -tulkinta täydentää vanhaa ohjetta
-
8. helmikuuta 2022
Elintarvikehuoneiston hyväksyminen -ohje päivitetty 4.2.2022
-
1. helmikuuta 2022
Hygieniapassilla turvallista ruokaa jo 20 vuotta
-
21. tammikuuta 2022
Titaanidioksidin käyttö elintarvikelisäaineena kielletään
-
20. tammikuuta 2022
Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuositus käytäntöön
-
19. tammikuuta 2022
Ohje jauhelihan valmistamisesta ja säilyvyystutkimuksista rekisteröidyssä elintarvikehuoneistossa
-
18. tammikuuta 2022
Huoltovarmuuskeskus: Säteilyvaaratilanteen jälkivaiheeseen kaivataan selkeitä toimintaohjeita
-
12. tammikuuta 2022
Ruokavirasto ja Tukes testauttivat pikkulasten muovisia juomapulloja – yksi juomapullo kymmenestä testatusta todettiin vaaralliseksi
-
4. tammikuuta 2022
Norovirus yleisin ruokamyrkytyksen aiheuttaja Suomessa
-
14. joulukuuta 2021
TRACES NT käyttöön - Viennin todistusten myöntäminen TRACES Classicissa päättyy 31.12.2021
-
9. joulukuuta 2021
Blogi: Mitä ruokaa te siellä Ruokavirastossa oikein teette?
-
2. joulukuuta 2021
Suonenjoen mansikalle haetaan nimisuojaa
-
26. marraskuuta 2021
Yrtit ja mausteet väärennösepäilyjen kohteena
-
5. marraskuuta 2021
Elintarvikkeiden sisältämien vierasaineiden terveysriskejä arvioitu
-
4. marraskuuta 2021
Ruokaviraston määräys koskien tiettyjen eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuontilmoituksia
-
4. marraskuuta 2021
Kunnan valvomilta elintarvikeyrityksiltä peritään valvonnasta perusmaksua vuonna 2022
-
19. lokakuuta 2021
Pakatun veden valvontaohje päivitetty
-
19. lokakuuta 2021
Uusia bambua sisältäviä muovituotteita vedetty pois myynnistä
-
13. lokakuuta 2021
Etyleenioksidin jäämille enimmäismäärät elintarvikkeissa
-
13. lokakuuta 2021
Monipuolisia kasvisruokia ja hävikkiruoan myyntiä – kestävä kehitys keskiössä uudessa korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksessa
-
7. lokakuuta 2021
Ruokaviraston määräys elintarvikevalvonnan valvontatiedoista päivitetty
-
1. lokakuuta 2021
Uusi ohje: Elintarvikealan toiminnassa käytettävät lämpömittarit
-
23. syyskuuta 2021
Euroopan komissio ehdottaa titaanidioksidin kieltämistä elintarvikelisäaineena odotettua nopeammalla aikataululla
-
23. syyskuuta 2021
Kasviperäisten terveysväitteiden odotuslista nyt saatavilla
-
17. syyskuuta 2021
Brexit ruuhkautti eläinlääkinnällisen rajatarkastuksen
-
16. syyskuuta 2021
Ison-Britannian viennissä otetaan terveystodistukset käyttöön vasta heinäkuussa 2022
-
16. syyskuuta 2021
Uuden TRACES-NT-järjestelmän vientiosio otetaan käyttöön 1.10.2021
-
14. syyskuuta 2021
Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta – korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus
-
9. syyskuuta 2021
Käytä avointa tietoa ruokamyrkytysepidemioista Suomessa
-
27. elokuuta 2021
Ruokaketjun uutiskirje: Uutisia muun muassa kontaktimateriaaleista ja viennin todistusohjeesta
-
27. elokuuta 2021
Bambua sisältävien muovituotteiden tehovalvonta käynnistyy – tavoitteena poistaa turvallisuusmääräysten vastaiset tuotteet markkinoilta
-
17. elokuuta 2021
Ilmoittaminen kontaktimateriaalitoiminnasta onnistuu nyt sähköisesti ilppa-ilmoituspalvelussa
-
16. elokuuta 2021
Karhunlihaa kuluttajille
-
13. elokuuta 2021
Viennin todistusohje on päivitetty
-
13. elokuuta 2021
Koronavirus ei tartu elintarvikkeista
-
12. elokuuta 2021
Kieliversiot (SV, EN) saatavilla salmonellaerityistakuita koskevista vaatimuksista annetusta ohjeesta
-
12. elokuuta 2021
Ravitsemussitoumus-toimintamallia arvioidaan – vastaa kyselyyn ja vaikuta!
-
26. heinäkuuta 2021
Rapukausi jatkuu
-
21. heinäkuuta 2021
EU:n laajuinen menettely sovittu etyleenioksidia sisältävien elintarvikkeiden poistamiseksi markkinoilta
-
21. heinäkuuta 2021
Etyleenioksidia koskevat takaisinvedot lisääntymässä - mikä on etyleenioksidi?
-
15. heinäkuuta 2021
Kemialliset tutkimukset elintarvikkeiden vaatimustenmukaisuuden osoittamiseksi -ohje on päivitetty
-
14. heinäkuuta 2021
Rapukausi alkaa heinäkuussa
-
7. heinäkuuta 2021
Paista jauhelihapihvit läpikypsiksi
-
5. heinäkuuta 2021
Oiva-arviointiohjeet päivitetty
-
24. kesäkuuta 2021
Mikrobiologinen näytteenotto ja vaatimukset -ohjeet päivitetty
-
23. kesäkuuta 2021
Kalakukkoa voi valmistaa nyt myös laktoosittomana
-
23. kesäkuuta 2021
Elintarviketurvallisuus Suomessa hyvällä tasolla
-
16. kesäkuuta 2021
Mansikan alkuperämaa pitää aina merkitä
-
11. kesäkuuta 2021
Menetelmän kehittäminen ruokaväärennösten tutkimukseen sai rahoituksen
-
4. kesäkuuta 2021
Uruguayn ja Kanadan viennissä käyttöön uusia lisävakuuksia lihalle
-
3. kesäkuuta 2021
Nyt voit hakea uuden markkinoillepääsyhankkeen käynnistämistä sähköisesti
-
1. kesäkuuta 2021
Hillo- ja mehuohjeet päivitetty
-
25. toukokuuta 2021
Ruoan kuumana ja kylmänä tarjoilu sekä ruoan jäähdyttäminen
-
20. toukokuuta 2021
Kuumenna kunnolla ulkomaiset pakastemarjat
-
19. toukokuuta 2021
Ohje salmonellaerityistakuiden vaatimuksista eläinperäisten elintarvikkeiden sisäkauppatuonnissa
-
12. toukokuuta 2021
VRN:n blogi: Pohjoismaiset ravitsemussuositukset uudistuvat
-
10. toukokuuta 2021
Medium-kypsennetyn jauhelihapihvin valmistus ja tarjoilu
-
7. toukokuuta 2021
Titaanidioksidin käyttö elintarvikelisäaineena tullaan kieltämään
-
26. huhtikuuta 2021
Blogi: Hyvät hygieniat ja muita toiveita
-
22. huhtikuuta 2021
Hygieniapassitestaajaksi voi hakea toukokuussa 2021 ja muuta ajankohtaista Ruokaketjun uutiskirjeessä
-
21. huhtikuuta 2021
Uusi elintarvikelaki sujuvoittaa elintarvikevalvontaa
-
13. huhtikuuta 2021
Ruokavirasto on mukana elintarvikkeiden vientipolulla
-
8. huhtikuuta 2021
Gluteenittomien elintarvikkeiden ravintosisältö lähes sama kuin tavallisten tuotteiden – muille kuin keliaakikoille niistä ei ole erityistä hyötyä
-
7. huhtikuuta 2021
Elintarvikealan vientivalmennus 13.4.2021
-
23. maaliskuuta 2021
Tuet turvaavat kotimaisen ruoantuotannon ja kannustavat kasvuun
-
19. maaliskuuta 2021
Tuoreiden hedelmien ja vihannesten kaupan pitämistä koskevat vaatimukset -ohje päivitetty
-
15. maaliskuuta 2021
Aiemmista tiedoista poiketen Ison-Britannian vientivaatimukset eläinperäisille elintarvikkeille tulevat voimaan vasta 1.10.2021
-
10. maaliskuuta 2021
Eläinperäisten elintarvikkeiden vienti Iso-Britanniaan 1.4.2021 lähtien edellyttää terveystodistusta, joka on tehty TRACES Classic järjestelmässä sekä laitoksen tietojen lisäämistä TRACES-NT:n LMS-listalle
-
5. maaliskuuta 2021
Lampaiden ja vuohien rekisteröintimaksut 2021
-
4. maaliskuuta 2021
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä jatkoi kasvuaan vuonna 2020
-
2. maaliskuuta 2021
Kiinan ja Euraasian vientivalvonnan tarkastukset tulevat maksullisiksi 1.3.2021 alkaen
-
19. helmikuuta 2021
Kuvallisia ohjeita ravintoloille ja elintarvikekuljetuksiin päivitetty
-
16. helmikuuta 2021
Ruokaketjun uutiskirje: Uutisia muun muassa elintarvikevalvonnan painotuksista ja elintarvikealan vientivalmennuksesta
-
16. helmikuuta 2021
Elintarvikevalvonnassa painotetaan puhtaanapitoa ja markkinoinnin valvontaa vuonna 2021
-
10. helmikuuta 2021
Siipikarjassa todettu korkeapatogeeninen lintuinfluenssa aiheuttaa rajoituksia vientiin EU:n ulkopuolelle
-
10. helmikuuta 2021
Janakkalan fasaanitarhalta löytyi lintuinfluenssaa
-
5. helmikuuta 2021
Eurooppalainen verkkoalusta tasoittaa tietä elintarviketurvallisuuden yhteistyölle
-
3. helmikuuta 2021
VRN ja THL: Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio on koronataudin ehkäisyssä oleellisempaa kuin yksittäiset ravintolisät
-
1. helmikuuta 2021
Ohje lihan arvostelusta lihantarkastuksen yhteydessä
-
19. tammikuuta 2021
Ajankohtaista lampaiden merkitsemisestä ja teurastamisesta
-
13. tammikuuta 2021
Free sale -todistusmalli elintarvikkeiden kontaktimateriaaleille on julkaistu
-
12. tammikuuta 2021
Hyväksymättömiä kasvikuituja sisältävien muovisten astioiden ja keittiötarvikkeiden takaisinvedot
-
18. joulukuuta 2020
Ruokaketjun uutiskirje 6/2020: Aiheina suojakäsineiden käyttö elintarviketyössä, Brexitin vaikutukset viejän rekisteröitymiseen ja ruokaketjuhankkeiden tulevat tapahtumat
-
18. joulukuuta 2020
Elintarvikeketjun kansallinen valvontasuunnitelma 2021-2024 varmistaa yhtenäistä valvontaa
-
3. joulukuuta 2020
Elintarvikeketjun toiminta Suomessa korkealla tasolla vuonna 2019
-
27. marraskuuta 2020
Toimi ennen kuin on myöhäistä – siirry Suomi.fi-valtuutuksen käyttöön nyt
-
25. marraskuuta 2020
Bambukuitua tai muita hyväksymättömiä kasvikuituja sisältävien muovisten elintarvikekontaktimateriaalien maahantuonti ja myynti ei ole sallittua
-
19. marraskuuta 2020
Elintarvikelain vaatimia ilmoituksia voi nyt tehdä verkossa
-
18. marraskuuta 2020
Pääjohtaja Markku Tervahaudasta Valtion ravitsemusneuvottelukunnan puheenjohtaja
-
19. lokakuuta 2020
Uudistetut ruokailusuositukset korkeakouluopiskelijoille – kommentoi luonnosta
-
19. lokakuuta 2020
Elintarvikkeiden pakkausmerkinnät kuntoon – selkeää ohjeistusta nyt myös englanniksi
-
15. lokakuuta 2020
Etelä-Korea vaatii edelleen marjoilta radioaktiivisuusmittauksen
-
5. lokakuuta 2020
Kauden kasviksille oikeat myyntimerkinnät
-
2. lokakuuta 2020
Elintarvikkeiden mikrobiologiset vaatimukset - ohje toimijoille on päivitetty
-
1. lokakuuta 2020
Elintarvikevienti kiinnostaa myös pieniä yrityksiä – apua ja neuvoja on tarjolla
-
23. syyskuuta 2020
Luonnonvaraisen riistan lihan käsittely ja lihan toimittaminen myyntiin päivitetty
-
16. syyskuuta 2020
Elintarvikeketjutietojen toimittaminen ja valvonta päivitetty
-
8. syyskuuta 2020
MMM: Pysyvä poikkeus takaa lihan ja kalan savustuksen jatkumisen
-
2. syyskuuta 2020
Ruokaketjun uutiskirje 4/2020: koulutusta tuonnista ja viennistä, seuraa Brexitin vaikutuksia vientiin ja tutustu pakkausmerkintäkampanjaan
-
2. syyskuuta 2020
Elintarvikealan toimijoille ja valvontaviranomaisille tarkoitettu elintarvikeparanteiden (lisäaineet, aromit ja entsyymit) valvontaohje on päivitetty
-
31. elokuuta 2020
Muutoksia riistan käsittelyyn laitoksissa
-
26. elokuuta 2020
Tukehtumisvaara hyytelömakeisista
-
25. elokuuta 2020
Elintarvikkeen markkinoiminen krapulaan ei ole sallittua
-
13. elokuuta 2020
Elintarviketurvallisuus Suomessa hyvällä tasolla
-
31. heinäkuuta 2020
Nyhtökaura® pyörykässä listeriaa
-
30. heinäkuuta 2020
Pizzakastikkeessa metallinen vierasesine
-
27. heinäkuuta 2020
Nyhtökaura® hampurilaispihvissä listeriaa
-
10. heinäkuuta 2020
Chilipähkinäpussissa toista tuotetta
-
6. heinäkuuta 2020
Nigerialaisia papuja poistetaan myynnistä
-
22. kesäkuuta 2020
Tukehtumisvaara hyytelömakeisista
-
18. kesäkuuta 2020
Barebells -jäätelöitä vedetty myynnistä puutteellisen allergeenimerkinnän vuoksi
-
18. kesäkuuta 2020
Katkarapusalaatissa virheelliset pakkausmerkinnät
-
18. kesäkuuta 2020
Ohjeistusta verkkokaupan tai muun etämyyntiyrityksen perustamiseen
-
18. kesäkuuta 2020
Tuore Ruokaketjun uutiskirje: tietoa hankehausta, elintarvikealan etämyyntiyrityksen perustamisesta sekä vinkkejä vientiosaamisen kehittämiseen
-
18. kesäkuuta 2020
Kahvissa uuselintarvikkeeksi luokiteltavaa pakuriuutetta
-
16. kesäkuuta 2020
Tukehtumisvaara hyytelömakeisista
-
12. kesäkuuta 2020
Harmaan talouden ja talousrikollisuuden torjunta vahvistuu
-
10. kesäkuuta 2020
Sinisistä Dipper-patukoista ei löytynyt määräystenvastaisia ainesosia
-
29. toukokuuta 2020
Kalastustuotteiden jäljitettävyyden valvontaa tehostetaan
-
27. toukokuuta 2020
Ruokavirasto selvittää Dipper-patukoista tehtyjä ilmoituksia
-
20. toukokuuta 2020
Moldovan-vientiin uusia todistuksia TRACES-järjestelmään
-
19. toukokuuta 2020
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kannanotto: Ikääntyneiden ravitsemuksesta huolehdittava koronapandemiassa (Covid-19)
-
6. toukokuuta 2020
Singaporeen uusia vientilupia siipikarjanlihalle ja munille
-
30. huhtikuuta 2020
Ruokaketjun uutiskirje 2/2020 tarjoilee ajankohtaisia poimintoja muun muassa koronavirustilanteesta
-
29. huhtikuuta 2020
Uusi todistus maidon ja maitotuotteiden vientiin Suomesta Japaniin otettava käyttöön heti
-
28. huhtikuuta 2020
Taiwan vaatii oman luomusertifioinnin 30.5.2020 jälkeen
-
23. huhtikuuta 2020
Kliinisistä ravintovalmisteista ja äidinmaidonkorvikkeista ilmoitukset nyt myös sähköisesti
-
22. huhtikuuta 2020
Ruokavirasto edistää vientiä myös covid-19-pandemian aikana
-
9. huhtikuuta 2020
Uudet vientiluvat mahdollistavat lihasäilykkeiden ja munatuotteiden viennin Singaporeen
-
7. huhtikuuta 2020
Koronaohjeistuksen päivitys vahvistaa tarkastusten turvallisuutta
-
6. huhtikuuta 2020
Luomutarkastus voidaan suorittaa etätarkastuksena
-
1. huhtikuuta 2020
Elintarvikealan vientivalmennus -webinaari 8.4. katsoo tulevaisuuteen - tervetuloa mukaan!
-
1. huhtikuuta 2020
Elintarviketurvallisuudesta huolehdittava ruoan noutomyynnissä ja kuljetuksessa
-
31. maaliskuuta 2020
Elintarvikkeiden markkinoiminen koronaviruksen ehkäisyyn tai hoitoon tulee lopettaa välittömästi
-
31. maaliskuuta 2020
Uusi ruokasuositus ikääntyneille: Toimintakykyä on edistettävä ja vajaaravitsemusta ehkäistävä ajoissa
-
25. maaliskuuta 2020
Tuet turvaavat kotimaisen ruoan riittävyyden ja kehittävät maaseudun palveluja
-
25. maaliskuuta 2020
Ikääntyneiden uusi ruokasuositus - julkistaminen videolähetyksenä
-
24. maaliskuuta 2020
Ruokavirasto myöntää helpotuksia elintarvikkeiden pakkausmerkintöihin
-
19. maaliskuuta 2020
Koronavirustilanteen vaikutukset Ruokaviraston tehtäviin
-
6. maaliskuuta 2020
Luomuinfo: hyvä kirjanpito takaa luomuisuuden
-
5. maaliskuuta 2020
Tarttuuko COVID-19 koronavirus elintarvikkeiden tai eläinten välityksellä?
-
3. maaliskuuta 2020
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä kasvoi vuonna 2019
-
2. maaliskuuta 2020
Ruokaketjun uutiskirje: #pikkasenlaiton-teemalla valvotaan elintarvikkeiden markkinointia vuonna 2020
-
27. helmikuuta 2020
Kurkista elintarvikeyrityksen perustamisen, luomuelintarvikkeiden valmistuksen ja viennin maailmaan piirrosvideoissa
-
26. helmikuuta 2020
Ohjeistus elintarvikealan toimijoille ja valvojille afrikkalaisesta sikarutosta (ASF) julkaistu
-
26. helmikuuta 2020
Muutoksia Ukrainan-viennissä käytettäviin todistuksiin
-
14. helmikuuta 2020
Riistalihatuotteita poistetaan markkinoilta
-
31. tammikuuta 2020
Kiinasta peräisin olevien elintarvikkeiden käyttöön ei rajoituksia Wuhanin koronavirusepidemian takia
-
24. tammikuuta 2020
Karjalanpiirakoita nyt myös laktoosittomina
-
23. tammikuuta 2020
#pikkasenlaiton-blogi: Vuosi 2020 - markkinoinnin valvonnan vuosi
-
20. joulukuuta 2019
Vientivalmennus tulee taas huhtikuussa ja muita viennin ajankohtaisia asioita Ruokaketjun uutiskirjeessä
-
18. joulukuuta 2019
Uudesta valvonta-asetuksesta vaikutuksia vientitodistuksiin - tarkasta todistusmallit
-
23. lokakuuta 2019
Euroja elintarvikeviennistä -seminaari joulukuussa ja muita vientipoimintoja uusimmassa Ruokaketjun uutiskirjeessä
-
18. lokakuuta 2019
Venäjän-viennin eläinlääkintötodistukset siirtyvät TRACES-järjestelmään
-
8. lokakuuta 2019
Etelä-Korea vaatii edelleen marjoilta radioaktiivisuusmittauksen
-
7. lokakuuta 2019
Uusia vientitodistuksia Ukrainaan: munatuotteiden vienti mahdollistuu, siipikarjanlihatodistukseen muutoksia
-
19. syyskuuta 2019
MMM: Sianlihan vientimahdollisuudet Kiinaan laajenevat
-
30. elokuuta 2019
Juustojen vientikiintiöiden haku on auki syyskuussa
-
27. elokuuta 2019
Uusi todistusmalli hunajan vientiin julkaistu
-
10. heinäkuuta 2019
Uusia vientilupia maitotuotteille Kiinaan
-
19. kesäkuuta 2019
Uusi vientilupa: jäähdytetyn sianlihan vienti Singaporeen nyt mahdollista
-
17. huhtikuuta 2019
Elintarvikeyrityksille tarjolla verkkokoulutusta viennistä
-
29. maaliskuuta 2019
Elintarvikealan kärkihankkeessa neuvottu jo satoja yrityksiä
-
26. maaliskuuta 2019
Kiinan viranomaisilta vientilupa kolmelle kala-alan laitokselle
-
1. maaliskuuta 2019
Tervetuloa elintarvikealan vientivalmennuspäivään 4.4.2019!
-
27. helmikuuta 2019
Viennin verkkokoulutus elintarvikevalvojille julkaistu
-
18. tammikuuta 2019
Äidinmaidonkorvikkeelle ja kalastustuotteille vientilupa Kiinaan