Lihaleikkaamon, raakalihavalmistelaitoksen, jauhelihalaitoksen perustaminen

Oletko perustamassa laitosta, jossa leikataan lihaa tai valmistetaan jauhelihaa, raakalihavalmisteita tai lihavalmisteita? Tältä sivulta saat opastusta toiminnan aloittamiseen.

Mies työntää uuniin kärryä, jossa roikkuu makkaroita

Kuva: Tussitaikurit Oy

Opiskele liha-alan laitoksen perustamiseen liittyviä asioita verkkokoulutuksen avulla

Suomenkielinen verkkokoulutus on tehty selkosuomeksi. Lisäksi koulutus käännetään englanniksi ja ruotsiksi.

Verkkokoulutus lihalaitoksen perustamisesta

Lihalaitoksen perustaminen, verkkokurssi

Verkkokoulutuksen sisältö on jaettu useampaan osaan. Kun suunnittelet lihalaitoksen perustamista, tutustu ihan ensiksi osiin Esittely, Perustaminen ja Tilat.

Voit lukea ohjeita liha-alan laitoksen perustamiseen myös tekemästämme tekstioppaasta

Oppaassa on sama sisältö kuin verkkokoulutuksessa, ja myös se on tehty selkosuomeksi. Voit lukea tai tulostaa oppaan alta joko yhtenä kokonaisuutena tai osa kerrallaan.

Opas kokonaisuudessaan (pdf)

Oppaan osat

Lisätiedot ja sanojen selitykset

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa mainittuihin lisätietoihin löydät linkkejä täältä. Huomaathan, että kaikkea verkkokoulutuksessa mainittua lisätietoa ei valitettavasti ole saatavilla kaikilla kielikäännöksillä.

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa alleviivattujen sanojen selitykset löydät täältä.

Sivu on viimeksi päivitetty 20.1.2021