Koulutusta luomutuotteiden vientiin ja muuta ajankohtaista tuoreessa Ruokaketjun uutiskirjeessä

30. elokuuta 2019

Ruokaketjun uutiskirjeen neljäs numero julkaistiin 30.8.2019.

Alla on listattuna uutiskirjeen vientiin liittyviä uutisia. Koko uutiskirjeen voit lukea täällä. Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi täällä.


Koulutusta luomutuotteiden viejille

Yhteiset luomusäädökset pätevät EU-maissa, mutta säädökset eivät ole maailmanlaajuiset. Tietoa luomuelintarvikkeiden viennistä ja tarvittavista todistuksista.

Business Finlandin Food from Finland -ohjelma ja Ruokaviraston pk-vientineuvonta järjestävät luomutuotteiden vientikoulutuksen Helsingissä keskiviikkona 25.9. Ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan lähiaikoina Food from Finlandin www-sivuilla. Lisätietoa tapahtumasta: vienti@ruokavirasto.fi.

Luomubuumi-hanke tarjoaa tietoa ja työkaluja suomalaisten luomuelintarvikkeiden tuotantoon ja markkinointiin. Tutustu Luomubuumiin hankkeen www-sivuilla.


Delicioats antoi askelmerkit somemarkkinointiin

Syyskuussa päättyvä Delicioats-projekti valmensi kaura-alan yrityksiä tekemään kauratuotteiden vientimarkkinointia somen avulla. “Selkeä, monipuolinen ja hyödyllinen kurssi. Antoi paljon konkreettisia uusia työkaluja”, kiittelivät osallistujat.

Brändit rakennetaan somessa, kuluttajat kohdataan somessa ja ostopäätökset tehdään somessa. Siksipä on tärkeää, että myös vientiyritykset sukkuloivat mahdollisimman taitavasti sosiaalisessa mediassa. Lue lisää valmennuksesta. Tutustu hankkeeseen Delicioats-projektin sivulla.Vinkkejä ja poimintoja


Aiemmin julkaistut uutiskirjeet