Hankkeet 2020–2022
#nimisuoja2025 - Suomalaisen nimisuojan uudet tuotteet, tekijät ja kuluttajat: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
163 459,20 €
Global G.A.P tehokkaasti käyttöön viennin mahdollistamiseksi: Puutarhaliitto ry
226 073,28 €
SAPARO - Innovatiivinen sovellus suunnitelmallisen hännänpurennan ehkäisyyn: Helsingin yliopisto
273 499,04 €
RKH3 - Kansalliset laatujärjestelmät osana kestävää ruokajärjestelmää: Eläinten terveys ETT ry
254 957,60 €
Suomen siipikarjaliitto ry Kanava II - kananmunaketjun laatujärjestelmän kehittämishanke: Suomen siipikarjaliitto ry
256 308,00 €
Luomua metsäluonnosta: Suomen metsäkeskus
381 520,00 €
Farmers Grain Export 2.0: Svenska lantbrukseproducenternas centralförbund SLC rf
67 200,00 €
Vauhtia Viljaketjuun: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry
183 084,90 €
Tuottavaa luomua –luomusiementuotannon vahvistaminen: ProAgria Etelä-Suomi
36 000,00 €
RapsiApp: Avena Nordic Grain Oy
151 880,00 €
RypsiRapsi 2025: ProAgria Keskusten liitto
335 013,00 €
Hankkeet 2021–2023
Oivallista ruokaa: Jyväskylän ammattikorkeakoulu
245 334,56 €
Kokonaisvaltaista ruokakasvatusta varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen: Itä-Suomen yliopisto
427 583,00 €
Ruokapalvelut2030: miljoonan lautasen taktiikka: Jyväskylän yliopisto
16 209,90 €
Vastuulliset ruokapalvelut-kehitysohjelma (Varuke): Savon koulutuskuntayhtymä
418 707,20 €
Kaikki käyttöön - uutta ajattelua ruokahävikin ehkäisyyn: Dodo ry
31 030,00 €
Kuluttajien ruokahävikkifoorumi: Kuluttajaliitto ry
412 538,40
Älä ruoki hukkaa! - Perusopetuksen oppilaat vaikuttajina ruokahävikin vähentämiseksi kotitalouksissa: Maa-ja kotitalousnaisten Keskus ry
142 940,00 €
Hankkeet 2022–2024
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita -Ruokasektorin koordinaatio: Turun yliopisto, Brahea-keskus
361 661,04 €
Luonnontuotealan täydennyskoulutus: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
380 631,20 €
Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu): Savon koulutuskuntayhtymä
353 577,60 €
Wasteless Food Services in Finland: Seinäjoen ammattikorkeakoulu
282 318,72 €
Hankkeet 2023-2025
Erityiseksi todettu: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
309 850 €
Kasvisruoka ja -proteiinit ruokapalveluissa - KasvisPro -koulutus: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy
214 948 €
Luomuopetuksen nykytila ja koulutuksen kehittämistarpeet (LUKOKE): Hämeen ammattikorkeakoulu Oy
192 653 €
Viljaketjun kehittämis- ja tiedotushanke 2025: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry
141 505 €