Käynnissä olevat ruokaketjuhankkeet

Hankkeet 2020–2022

 #nimisuoja2025 - Suomalaisen nimisuojan uudet tuotteet, tekijät ja kuluttajat: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

163 459,20 €

Global G.A.P tehokkaasti käyttöön viennin mahdollistamiseksi: Puutarhaliitto ry

226 073,28 €

SAPARO - Innovatiivinen sovellus suunnitelmallisen hännänpurennan ehkäisyyn: Helsingin yliopisto

273 499,04 €

RKH3 - Kansalliset laatujärjestelmät osana kestävää ruokajärjestelmää: Eläinten terveys ETT ry

254 957,60 €

Suomen siipikarjaliitto ry Kanava II - kananmunaketjun laatujärjestelmän kehittämishanke: Suomen siipikarjaliitto ry

256 308,00 €

Luomua metsäluonnosta: Suomen metsäkeskus

381 520,00 €

Farmers Grain Export 2.0: Svenska lantbrukseproducenternas centralförbund SLC rf

67 200,00 €

Vauhtia Viljaketjuun: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry

183 084,90 €

Tuottavaa luomua –luomusiementuotannon vahvistaminen: ProAgria Etelä-Suomi

36 000,00 €

RapsiApp: Avena Nordic Grain Oy

151 880,00 €

RypsiRapsi 2025: ProAgria Keskusten liitto

335 013,00 €


Hankkeet 2021–2023

Oivallista ruokaa: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

245 334,56 €

Kokonaisvaltaista ruokakasvatusta varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen: Itä-Suomen yliopisto

427 583,00 €

Ruokapalvelut2030: miljoonan lautasen taktiikka: Jyväskylän yliopisto

16 209,90 €

Vastuulliset ruokapalvelut-kehitysohjelma (Varuke): Savon koulutuskuntayhtymä

418 707,20 €

Kaikki käyttöön - uutta ajattelua ruokahävikin ehkäisyyn: Dodo ry

31 030,00 €

Kuluttajien ruokahävikkifoorumi: Kuluttajaliitto ry

412 538,40

Älä ruoki hukkaa! - Perusopetuksen oppilaat vaikuttajina ruokahävikin vähentämiseksi kotitalouksissa: Maa-ja kotitalousnaisten Keskus ry

142 940,00 €


Hankkeet 2022–2024

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita -Ruokasektorin koordinaatio: Turun yliopisto, Brahea-keskus

361 661,04 €

Luonnontuotealan täydennyskoulutus: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

380 631,20 €

Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu): Savon koulutuskuntayhtymä

353 577,60 €

Wasteless Food Services in Finland: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

282 318,72 €


Hankkeet 2023-2025

Erityiseksi todettu: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

309 850 €

Kasvisruoka ja -proteiinit ruokapalveluissa - KasvisPro -koulutus: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

214 948 €

Luomuopetuksen nykytila ja koulutuksen kehittämistarpeet (LUKOKE): Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

192 653 €

Viljaketjun kehittämis- ja tiedotushanke 2025: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry

141 505 €

Sivu on viimeksi päivitetty 8.3.2023