Käynnissä olevat ruokaketjuhankkeet

Hankkeet 2022–2024

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita -Ruokasektorin koordinaatio: Turun yliopisto, Brahea-keskus

361 661,04 €

Luonnontuotealan täydennyskoulutus: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

380 631,20 €

Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu): Savon koulutuskuntayhtymä

353 577,60 €

Wasteless Food Services in Finland: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

282 318,72 €


Hankkeet 2023-2025

Erityiseksi todettu: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

309 850 €

Kasvisruoka ja -proteiinit ruokapalveluissa - KasvisPro -koulutus: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

214 948 €

Luomuopetuksen nykytila ja koulutuksen kehittämistarpeet (LUKOKE): Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

192 653 €

Viljaketjun kehittämis- ja tiedotushanke 2025: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry

141 505 €

Sivu on viimeksi päivitetty 18.12.2023