Siirry suoraan sisältöönSiirry koko sivuston hakuun
logo - Ruokavirasto
fi - Suomeksi sv - På svenska en - In English
    • Etusivu
    • Teemat
    • Tuonti ja vienti
    • EU-maat, Norja ja Sveitsi
    • Elintarvikkeet
    • Ajankohtaista eläinperäisten elintarvikkeiden tuonnissa
    • Koulutusmateriaalit sisäkauppa

    Koulutukset eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuojille

    26.3.2024 Koulutuksen materiaali

    • Ohjelma
    • Johdanto
    • Säädösperusta
    • Laboratoriot ja analyysimenetelmät
    • Näytteenottoesimerkkejä
    • Salmonellatutkimustodistukset
    • Omavalvonta
    • Vastaus kysymykseen

    27.4.2023 Koulutuksen materiaali

    • Ohjelma
    • Johdanto
    • Lähtömaassa tehtävät salmonellatutkimukset
    • Laboratoriot ja menetelmät
    • Näytteenotto lähtömaassa, esimerkkejä
    • Salmonellatutkimustodistukset
    • Omavalvonta maahantuonnissa
    • Yhteenveto

    5.10.2022 Koulutuksen materiaali

    • Johdanto ja määräys

    • Ilmoituksen tekeminen

    Sivu on viimeksi päivitetty 18.4.2024

    Ruokavirasto

    PL 100
    00027 RUOKAVIRASTO

    Yhteystiedot
    Palaute
    Tietosuojailmoitus
    Saavutettavuusseloste
    Tietoa sivustosta

    Evästeasetukset

     


    Vaihde 029 530 0400

    Takaisin ylös