På denna webbplats har vi samlat länkar till den ytterligare information som nämnts på webbkursen och guiden för grundande av en köttanläggning. Observera att all ytterligare information tyvärr inte är tillgänglig i alla språkversioner.
Grundande
- Oiva – offentliggörande av livsmedelstillsynsinformationen (Oivahymy)
- Kontaktuppgifter för kommunens livsmedelstillsyn
- Finska köttbranschens förbund (Lihakeskusliitto ry)
- Finnish Food and Drink Industries' Federation (Elintarviketeollisuusliitto ETL) (på Finska och Engelska)
Verksamhet
- Ekologisk produktion (Livsmedelsverket)
- Nya livsmedel (Livsmedelsverket)
- Införsel av livsmedel från EU-länder (Livsmedelsverket)
- Införsel av livsmedel från länder utanför EU (Livsmedelsverket)
- Anvisning om livsmedelsinformation (Livsmedelsverket)
- Medel som förbättrar livsmedel (Livsmedelsverket)
- Kontaktimaterial av livsmedel (Livsmedelsverket)
- Animaliska biprodukter (Livsmedelsverket)
- Hanteringen av och tillsynen över biprodukter av animaliskt ursprung i livsmedelsanläggningar (Livsmedelsverket)
- TSE-åtgärder i anläggningar (Livsmedelsverket)
Personal
- Hygienpass och Listan av hygienpasstenstestare (Livsmedelsverket)
- Hantering av lättfördärvliga oförpackade livsmedel (Livsmedelsverket)
- Matförgiftningar (Livsmedelsverket)
Plan för egenkontroll
- Kontaktuppgifter för kommunens livsmedelstillsyn
- HACCP-systemet (Livsmedelsverket)
- Mikrobiologiska krav för livsmedek – anvisningar för företagare inom livsmedelssektorn (Livsmedelsverket)
- Återkallelser (Livsmedelsverket)