Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 8.4.2020

Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennuspäivä tarjoaa eväitä elintarvikevientiin ja mahdollisuuden verkostoitua vientiyritysten ja vientiä avittavien tahojen kanssa. Vientiklinikat palvelevat osallistujia taukojen aikana. Tilaisuus on maksuton.

Aika: keskiviikko 8.4.2019 klo 9–15 
Paikka: Team Finland -talo, Porkkalankatu 1, Helsinki ja verkkolähetys (linkki julkaistaan tapahtumaviikolla) 
Ilmoittaudu 1.4.2020 mennessä: link.webropolsurveys.com/S/B46103C3E9B6D00C 

Vientivalmennuksen ohjelma*

99.30    Rekisteröityminen ja kahvi, vientiklinikat palvelevat

9.30–11.30

Avaussanat
kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, maa- ja metsätalousministeriö

Ruokaviraston ja Food from Finlandin terveiset: mitä uutta on meneillään?
Tuula Lundén, Ruokavirasto ja Esa Wrang, Business Finland

Vientilogistiikan ABC 
Jaakko Saha, Tuoretie Oy

Konsultti apuna vientipolulla – mitä, missä, milloin, miten?
Puhuja avoin

Katsaus ajankohtaisiin vientimaihin – osa 1
Asiantuntijoiden käsittelyssä ainakin Etelä-Korea, Japani, Kazakstan, Kiina, Ranska, Ruotsi, Saksa, Tanska ja Yhdysvallat

11.3012.30    Lounas (omakustanteinen), vientiklinikat palvelevat 12.15–12.30

12.3014.30    

Katsaus ajankohtaisiin vientimaihin – osa 2 
Asiantuntijoiden käsittelyssä ainakin Etelä-Korea, Japani, Kazakstan, Kiina, Ranska, Ruotsi, Saksa, Tanska ja Yhdysvallat

YHTEISTYÖN TEEMAOSIO

Tietoiskuja eri yhteistyömallien hyödyistä viejille

Miten yhteistyötä voidaan rahoittaa?
Puhuja avoin, Business Finland ja Reijo Martikainen, Ruokavirasto

Päivän yhteenveto

14.3015    Kahvit ja keskustelua, vientiklinikat palvelevat

*Ohjelma tarkentuu maaliskuun alkupuolella.


Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 4.4.2019


Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 9.4.2018


Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 24.3.2017