Elintarvikealan vientivalmennus

Elintarvikealan vientivalmennus: suuntamerkkejä tulevaan 5.4.2022

Ruokaviraston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennus järjestettiin webinaarina 5.4.2022. Tutustu ohjelmaan ja esitysmateriaaleihin alla.

Esitykset:

Ruokaviraston vientiterveiset (pdf)
Jaostopäällikkö Tuula Lundén, Ruokavirasto

Missä ovat suomalaisen elintarvikeviennin vahvuudet, kehittämistarpeet ja tulevaisuuden mahdollisuudet? (pdf)
Ohjelmajohtaja Esa Wrang, Business Finland, Food from Finland -ohjelma

Elintarvikkeiden tuotanto-, vienti- ja markkinapotentiaaliraportti (pdf)
Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus

Green Day -konsepti: kasvipohjaiset innovatiiviset tuotteet vientimarkkinoille (pdf)
Network Lead Annaleena Soult, Business Finland, Food from Finland -ohjelma

Maatalousattaseat elintarvikeviennin tukena maailmalla  
Elintarvikevienti Kiinaan (pdf), Anna-Stiina Antola, Kiina  
Etelä-Korean ja Japanin elintarvikemarkkinat (pdf), Juhani Vuento, Etelä-Korea ja Japani
Etelä-Afrikan terveisiä (pdf), Jenni Kiilholma, Etelä-Afrikka  

Kestävällä innovaatiolla kasvuun (pdf)
Business Coach Pirjo Hakanpää, Business Finland

Hyvä tietää luomuviennistä (pdf)
Ylitarkastaja Tarja Vanninen, Ruokavirasto

 

 


Tutustu aiempien vientivalmennusten materiaaleihin alla olevista linkeistä.


Elintarvikealan vientivalmennus 13.4.2021 

Webinaarin materiaalit ja tallenne löytyvät Food from Finland -ohjelman materiaalipankeista:


Elintarvikealan vientivalmennus 8.4.2020


Elintarvikealan vientivalmennus 4.4.2019


Elintarvikealan vientivalmennus 9.4.2018


Elintarvikealan vientivalmennus 24.3.2017

Sivu on viimeksi päivitetty 12.4.2022