-
8. kesäkuuta 2023
PFAS-verkkoseminaari 18.9.2023
-
13. huhtikuuta 2023
Suomalaisten turkistarhojen zoonoottisten tautien tilanne on huonosti tunnettu
-
29. maaliskuuta 2023
Tutkimusprojekti kasvijuomien ja vegaanisten jälkiruokien elintarviketurvallisuudesta
-
17. helmikuuta 2023
Riskinarviointipäivä 17.5.2023
-
8. helmikuuta 2023
EFSA hakee uusia asiantuntijoita tiedekomitea ja -paneelityöhönsä
-
6. helmikuuta 2023
Kysely ravintoloille naudanjauhelihapihvien tarjoilusta
-
19. tammikuuta 2023
Ruokavirasto, LUOMUS ja BirdLife Suomi ovat selvittäneet siipikarjan lintuinfluenssatartunnan riskitekijöitä, erityisesti ulkonapidon vaikutusta riskiin
-
30. marraskuuta 2022
Ruokaviraston tutkimusseminaari 14.12. klo 15—16
-
29. marraskuuta 2022
Blogi: Tutkimusryhmä oli nopeampi kuin tuhooja!
-
18. marraskuuta 2022
Siipikarjan lintuinfluenssariski Suomessa – hankkeen loppuseminaari 7.12.2022 klo 12-16
-
30. syyskuuta 2022
Riskinarviointiraportti julkaistu: Heisimadon toukkarakkulan aiheuttama riski kuluttajalle on hyvin pieni – lihantarkastukseen luvassa muutoksia
-
27. syyskuuta 2022
Blogi: 3 askelta kohti johdonmukaista priorisointia – Case karanteenituhoojat
-
5. toukokuuta 2022
Riskinarviointipäivä 25.5.2022 klo 9.15 ̶ 16.00
-
8. maaliskuuta 2022
Uusi kemikaalien riskinarviointiin keskittyvä verkosto Eurooppaan
-
15. helmikuuta 2022
Blogi: Mäntyankeroistuhot – uhka vai mahdottomuus?
-
5. marraskuuta 2021
Elintarvikkeiden sisältämien vierasaineiden terveysriskejä arvioitu
-
26. lokakuuta 2021
Ruoan tärkeimmät vierasaineet Suomessa - terveysriskit ja tiedonpuutteet -raportin julkistuswebinaari 5.11. klo 9 ̶ 11
-
24. syyskuuta 2021
Ruokaviraston tutkimusseminaari 2.11. klo 15–16: Kampylobakteerikantojen vaihtelun ja inaktivaation mallinnus
-
3. syyskuuta 2021
Vaaroja nakeista ankeroisiin -webinaari 5.10.2021
-
4. toukokuuta 2021
EFSAn raportti julkaistu: Afrikkalainen sikarutto: rehuihin, kuivikkeisiin ja kuljetuksiin liittyvät riskit
-
15. huhtikuuta 2021
Blogi: Tule maalle, näe mullin malli!
-
5. helmikuuta 2021
Eurooppalainen verkkoalusta tasoittaa tietä elintarviketurvallisuuden yhteistyölle
-
14. lokakuuta 2020
Suomalaisten lasten altistuminen PAH-yhdisteille ruoan kautta ei aiheuta terveysriskiä
-
24. syyskuuta 2020
Blogi: 0304XXXX ja vihreän kullan viholliset
-
21. elokuuta 2020
Tule kuulolle Haittaeläin-hankkeen loppuseminaariin 26.8.2020
-
27. huhtikuuta 2020
Ruokatottumukset vaikuttavat raskasmetallien saantiin
-
25. lokakuuta 2019
Paprikan lievä läikkävirus todettu Suomessa ensimmäisen kerran
-
18. syyskuuta 2019
Elintarviketurvallisuuden riskit ovat esillä EFSA-kokouksessa Helsingissä
-
17. syyskuuta 2019
Lämmin jääkaappi sallii listerian kasvaa
-
19. kesäkuuta 2019
Koirien mukana Suomeen voi tulla uusia tarttuvia tauteja
-
4. kesäkuuta 2019
Tuontikoirien tautiriskejä selvitetty
-
15. toukokuuta 2019
Kansainvälinen G-raid -hanke nostanut esille suomalaista eläintautiosaamista ja sen tunnettavuutta
-
15. toukokuuta 2019
Salmonellaa suomalaisissa elintarvikeketjuissa vähäisesti
-
25. huhtikuuta 2019
Ruoalla suuri vaikutus kansanterveyteen
-
8. huhtikuuta 2019
Ruokajärjestelmän kansanterveydellisten vaikutusten kustannukset ja riskinarviointi
-
20. maaliskuuta 2019
Sikatilojen omilla käytännöillä vaikutus sianlihantuotantoketjun antibioottiresistenssiin
-
4. maaliskuuta 2019
Mikrobilääkeresistenssin hallinta ja ehkäisy sianlihan tuotantoketjussa -loppuseminaari
-
13. helmikuuta 2019
Kasviravintolisät enimmäkseen turvallisia
- Etusivu
- Teemat
- Riskinarviointi
- Riskinarviointiuutisia