Käynnissä
- Altistus mikrobiologisille ja kemiallisille elintarvikevaaroille (BIKE) -projekti
- Enhanced Communication in Risk Analysis (ENCOMRAN)
- Haittaeläinten vaikutus zoonoosien säilymiseen ja leviämiseen tuotantotiloilla (HAITTAELÄIN)
- Kansallisen hygieniaosaamisjärjestelmän vaikuttavuuden arviointi
- Kystikerkoosi naudoissa – lihantarkastuksen yksinkertaistaminen
- Virusten esiintyminen ja säilyvyys elintarviketuotantoketjussa ja elintarviketeollisuuden prosesseissa (VirSta)
- Kemiallisten ja mikrobiologisten elintarvikevaarojen riskiluokittelu – ’risk ranking’
- FOODSAFETY4EU - Multi-Stakeholder Platform for Food Safety in Europe
Päättyneet
- Broilereiden salmonellavalvonnan taloudelliset vaikutukset Suomessa
- CampEc-NET – WP4
- Communication inside Risk Assessment and Risk Management (COMRISK)
- EHEC bakteerin tartuntalähteet ja niiden riskinhallinnan taloudellinen merkitys
- Elintarvikevälitteisten bakteeritartuntojen terveydelliset riskit ja kotimaisten tapausten jäljitys
- Elintarvikkeiden turvallisuuden rakentuminen tarjontaketjusta kuluttajalle - esimerkkinä riskit kalaketjussa
- Integroitu elintarviketurvallisuus ja jäljitettävyys IFSAT (Integrated Food Safety and Traceability)
- Kalavalmisteiden turvallinen myyntiaika
- Kampylobakteerit elintarvikeketjussa ja ympäristössä
- Liha- ja kala-alan laitosten hygieniariskien arviointi
- Mikrobilääkeresistenssin hallinta ja ehkäisy sianlihan tuotantoketjussa (LÄKÄ)
- Pohjoismainen asiantuntijaverkosto kalastustuotteiden kestävästä tuotannosta
- Rehujen ja tuotantoeläinten salmonellavalvonnan riskinarviointi ja kustannus-hyöty-analyysi (Rehusalmonella)
- Ruokajärjestelmän kansanterveydellisten vaikutusten kustannukset ja riskinarviointi
- Salmonella kananmunan tuotantoketjussa
- Salmonella suomalaisessa broilertuotannossa – kvantitatiivinen riskinarviointi
- Salmonella suomalaisessa sianlihatuotannossa – kvantitatiivinen riskinarviointi
- Riskinarviointi ja jäljitettävyys tuoteturvallisuuden hallinnassa elintarviketeollisuudessa (TURVA)
- Riskinarviointi sianlihan luomutuotannon elintarviketurvallisuusriskeistä: patogeeniset Yersiniat ja Listeria monocytogenes
- Riskiprofiili, Yersinia enterocolitica ja Yersinia pseudotuberculosis suomalaisissa elintarvikkeissa
- Suomessa tuotetun raakamaidon biologiset vaarat
- Virusten detektio ja hallintakeinot prosessiympäristössä