logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Tietoa meistä
  • Asiointi
  • Oppaat ja lomakkeet
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Oiva-arviointiohjeet
  • Rekisteröity elintarviketoiminta

Oiva-ohjeet rekisteröidylle elintarviketoiminnalle

Hae rekisteröidyn toiminnan ohjeista

00 Valvontatulosten arviointiohjeen arviointiasteikko

01 Omavalvonta

02 Tilojen ja välineiden soveltuvuus, riittävyys ja kunnossapito

03 Tilojen, pintojen ja välineiden puhtaus

04 Henkilökunnan toiminta ja koulutus

05 Elintarvikkeiden tuotanto- tai käsittelyhygienia

06 Elintarvikkeiden lämpötilojen hallinta

07 Myynti ja tarjoilu

10 Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

11 Elintarvikkeiden koostumus

12 Elintarvikekohtaiset erityisvaatimukset

13 Elintarvikkeista annettavat tiedot

14 Pakkaus- ja elintarvikekontaktimateriaalit

15 Elintarvikkeiden toimitukset

16 Jäljitettävyys ja takaisinvedot

17 Elintarvikkeiden tutkimukset

18 Oiva-raportin esilläpito

19 Kaupanpitämistä koskevat vaatimukset

Sivu on viimeksi päivitetty 1.3.2022

Oiva-arviointiohjeet

  • Rekisteröity elintarviketoiminta
  • Hyväksytyt elintarvikehuoneistot

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

Evästeasetukset

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi