Gå direkt till innehållSök på hela webbplatsen
logo - Livsmedelsverket
fi - Suomeksi sv - På svenska en - In English
    • Första sidan
    • Livsmedel
    • Livsmedelsbranschen
    • Anvisningar och lagstiftning
    • Kontrollanvisningar
    • Godkända livsmedelslokaler

    Godkända livsmedelslokaler

    Ange önskat sökord i sökrutan. Till exempel, med ordet temperatur kan du hitta alla instruktioner som handlar om temperaturer.

    Gå till sökning

    00 Bedömningsskalan i anvisningen om bedömning av tillsynsresultaten

    01 Hur kraven för godkännanden följs

    02 Lokalernas och utrustningens underhåll

    03 Lokalernas, ytornas och redskapens renhet

    04 Personalens arbete och utbildning

    05 Produktionshygienen vid hantering av livsmedel

    06 Kontrollen av livsmedlens temperatur

    08 Särskilda kraven på livsmedelsproduktion

    09 Mottagningen av djur och uppgifterna om djuren

    10 Ämnen som orsakar allergi och intolerans

    11 Livsmedlens sammansättning

    12 Särskilda krav på enskilda livsmedel

    13 Informationen som ska ges om livsmedel

    14 Förpackningsmaterial och andra kontaktmaterial

    15 Leveranserna av livsmedel och biprodukter

    16 Spårbarheten och återkallelserna

    17 Livsmedelsundersökningarna

    18 Oiva-rapportens presentation

    19 Kraven på saluhållandet

    Sidan har senast uppdaterats 20.10.2023

    Livsmedelsverket

    PB 100
    00027 LIVSMEDELSVERKET

    Kontaktuppgifter
    Ge respons
    Dataskydd
    Tillgänglighetsutlåtande
    Information om webbplatsen

    Cookie inställningar

     


    Växel +358 29 530 0400

    Tillbaka till början