-
20. marraskuuta 2023
B6-vitamiinin UL-arvo puolittui – korkeita pitoisuuksia sisältäviin ravintolisiin varoitusmerkintä
-
17. marraskuuta 2023
Rajanylityspaikkojen sulkeminen vaikuttaa eläinten, eläinperäisten tuotteiden ja kasvien kuljetuksiin
-
15. marraskuuta 2023
Mikkelin laajan ruokamyrkytysepidemian syy selviämässä
-
10. marraskuuta 2023
Matriini ja lakritsimakeiset
-
26. lokakuuta 2023
Ruokavirasto hyväksyi Yläsavolainen muurinpohjalettu -nimisuojahakemuksen
-
19. lokakuuta 2023
EU elintarviketurvallisuusfoorumi Brysselissä 28.-29.11.2023
-
18. lokakuuta 2023
Ravitsemus osana kuntien hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä – tilannekuva vuodelta 2022
-
11. lokakuuta 2023
Mitä ajankohtaista elintarvikealalla? Lue lokakuun Ruokaketjun uutiskirje
-
5. lokakuuta 2023
Päivitetyistä Oiva-arviointiohjeista voi lausua lokakuussa
-
3. lokakuuta 2023
Kerro meille mielipiteesi kasvipohjaisista maitotuotteiden ja lihan korvikkeista!
-
2. lokakuuta 2023
Epäilty myi satoja väärennettyjä hygieniapasseja
-
2. lokakuuta 2023
Suonenjoen mansikka on Suomen neljästoista nimisuojattu tuote
-
15. syyskuuta 2023
Laajaan ruokamyrkytysepidemiaan ei ole löytynyt syytä – selvitystyö jatkuu
-
7. syyskuuta 2023
Ilmoittaudu mukaan Oiva 10 vuotta -seminaariin
-
5. syyskuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Elintarviketurvallisuus on säilynyt Suomessa hyvällä tasolla
-
31. elokuuta 2023
Ravitsemusterveyttä edistetään vaikuttavasti yhteistyössä – Valtion ravitsemusneuvottelukunnalta toimenpidekannanotto
-
30. elokuuta 2023
Yläsavolaiselle muurinpohjaletulle haetaan nimisuojaa
-
28. heinäkuuta 2023
Pakastemarjoissa riski muovinpaloista
-
21. heinäkuuta 2023
Auringonkukansiemenissä liikaa okratoksiinia
-
21. heinäkuuta 2023
Perunalastuista puuttuvat suomen- ja ruotsinkieliset merkinnät
-
20. heinäkuuta 2023
Palvatussa sianlihassa liikaa PAH-yhdisteitä
-
6. heinäkuuta 2023
Suurilta ruokamyrkytysepidemioilta vältyttiin vuonna 2022
-
5. heinäkuuta 2023
Elintarviketurvallisuus on säilynyt Suomessa hyvällä tasolla
-
20. kesäkuuta 2023
Vähemmän lihaa, enemmän kasviksia: tässä ovat pohjoismaiset ravitsemussuositukset 2023
-
20. kesäkuuta 2023
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset pohjana suomalaisille suosituksille – päivitystyö käynnistyy
-
14. kesäkuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Oivahymy on varmistanut elintarviketurvallisuutta jo 10 vuotta
-
13. kesäkuuta 2023
Elintarvikeketjun rikoksia torjutaan yhteistyönä – rajat ylittävä tavaraliikenne pilottikohteena
-
13. kesäkuuta 2023
Selvitys zoonoosiseurannan tuloksista valmistunut
-
8. kesäkuuta 2023
PFAS-verkkoseminaari 18.9.2023
-
7. kesäkuuta 2023
Vitamiinien ja kivennäisaineiden UL-arvoja arvioidaan uudelleen
-
6. kesäkuuta 2023
29.9.2023 Oiva 10 vuotta -seminaari
-
1. kesäkuuta 2023
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset julki 20. kesäkuuta
-
15. toukokuuta 2023
Ruoan turvallisuus perustuu luotettaviin mittauksiin
-
9. toukokuuta 2023
Ilmoittaudu kala-alan koulutukseen 1.6.2023
-
28. huhtikuuta 2023
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä väheni vuonna 2022
-
27. huhtikuuta 2023
Oivahymy on varmistanut elintarviketurvallisuutta jo 10 vuotta
-
25. huhtikuuta 2023
Ruokavirasto hyväksyi Simojärven muikku -nimisuojahakemuksen
-
24. huhtikuuta 2023
Uusi ohje eläinten pitopaikkoihin liittyvien ihmisten STEC-tartuntojen selvittämisestä
-
18. huhtikuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Elintarvikealan sairastumis- ja haittaepäilyilmoitukset voi nyt tehdä verkossa
-
18. huhtikuuta 2023
Kuuluuhan yrityksesi elintarvikevalvontaan?
-
17. huhtikuuta 2023
Uusi ohje ravintolisien suoramyyntiä ja verkostomarkkinointia harjoittaville
-
11. huhtikuuta 2023
Antipastolajitelmaa ollut myynnissä vanhalla päiväyksellä
-
6. huhtikuuta 2023
Maissinjyvissä hometoksiinia
-
24. maaliskuuta 2023
Hunajan väärennysepäilyjä Euroopan markkinoilla
-
20. maaliskuuta 2023
Elintarvikealan sairastumis- ja haittaepäilyilmoitukset voi nyt tehdä verkossa
-
7. maaliskuuta 2023
Sairaalapotilaiden ravitsemustilan arvioinnissa on puutteita – uudistettu ravitsemushoidon suositus tehostaa hoitoa
-
16. helmikuuta 2023
Paahdetuissa kanalastuissa virhe pakkausmerkinnöissä
-
14. helmikuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Varautumisohjeita säteilyvaaratilanteeseen
-
9. helmikuuta 2023
Kuivatuissa retkiaterioissa vehnä ja kananmuna mainitsematta
-
9. helmikuuta 2023
Elintarvike- ja rehualan toimija – säteilyvaaratilanteeseen kannattaa varautua etukäteen
-
7. helmikuuta 2023
Enimmäismääriä luontaisille kasvitoksiineille tietyissä elintarvikkeissa
-
6. helmikuuta 2023
Kalapuikoissa metalliriski
-
31. tammikuuta 2023
Koulutus eräiden kypsennettyjen lihavalmisteiden nimistä (Ruokaviraston ohje 6092/3)
-
24. tammikuuta 2023
Ruokavirasto hyväksyi Savolainen talkkuna -nimisuojahakemuksen
-
17. tammikuuta 2023
Amissa Oy:n 19.12.2022 jälkeen valmistetut tuotteet poistetaan markkinoilta
-
11. tammikuuta 2023
Elintarvikkeiden PFAS-yhdisteiden pitoisuuksia aletaan tutkia Suomessa enemmän
-
22. joulukuuta 2022
Kahdessa pelmenissä todettu ilmoittamatonta selleriä (allergeenivaara)
-
21. joulukuuta 2022
Ruokavirasto jatkaa elintarvikkeiden pakkausmerkintähelpotuksia huhtikuun 2023 loppuun
-
21. joulukuuta 2022
Mantelikakussa metalliriski
-
20. joulukuuta 2022
Vihreäteeuutteiden käyttöä rajoitetaan elintarvikkeissa
-
19. joulukuuta 2022
Lasten maitopohjaisessa vieroitusvalmisteessa laatupoikkeama
-
15. joulukuuta 2022
Blogi: Elintarvikevalvojan uudet saappaat
-
15. joulukuuta 2022
Zoonooseja ja ruokamyrkytysepidemioita esiintyy Euroopassa edelleen vähemmän kuin pandemiaa edeltävänä aikana
-
14. joulukuuta 2022
Piirakkavuoasta siirtyy liikaa metalleja
-
14. joulukuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirje: Varautumisohjeita lyhyeen sähkökatkoon
-
12. joulukuuta 2022
Gluteenittomana myydyssä tattarijauhossa gluteenia (tiedote päivitetty 12.12.2022)
-
8. joulukuuta 2022
Elintarvikkeiden vierasaineita ja jäämiä valvotaan omissa ohjelmissaan vuonna 2023
-
1. joulukuuta 2022
Gluteenittomana myydyissä tuotteissa gluteenia
-
1. joulukuuta 2022
Elintarvikekaupan muovikasseista ei saa siirtyä elintarvikkeisiin haitallisia aineita
-
30. marraskuuta 2022
Gluteenittomana myydyssä tattarijauhossa gluteenia
-
30. marraskuuta 2022
Miten varautua lyhyeen sähkökatkoon elintarvikekaupassa ja ammattikeittiössä?
-
29. marraskuuta 2022
Suomen markkinoilta poistettiin hyväksymätöntä bambukuitua sisältäviä muoviastioita
-
22. marraskuuta 2022
Tullin ruokakoirat paljastivat 80 kiloa määräystenvastaisia lihatuotteita
-
18. marraskuuta 2022
Gluteenittomana myydyssä maissitortillassa gluteenia
-
18. marraskuuta 2022
Jäätelöissä ja makeisissa matriinia
-
18. marraskuuta 2022
Savolaiselle talkkunalle haetaan nimisuojaa
-
17. marraskuuta 2022
Vegaanisessa dippikastikkeessa korkea lyijy- ja kromipitoisuus
-
17. marraskuuta 2022
Tuoreiden marjojen alkuperämaan väärentämistä selvitettiin tehovalvonnalla
-
15. marraskuuta 2022
Soijattomaksi ilmoitettu ”Muu Jauhismuru” sisältää soijaa
-
15. marraskuuta 2022
Myös ihmisten terveyden näkökulmasta Suomen eläintautitilanne on edelleen hyvä
-
15. marraskuuta 2022
Tullin tehovalvonnassa mausteista ei löytynyt elintarvikepetoksia – eriä hylättiin kemikaalijäämien ja salmonellan takia
-
11. marraskuuta 2022
Kalamurekepihveissä mahdollinen listeriariski
-
10. marraskuuta 2022
Yhteistyö avainasemassa elintarvikepetosten paljastamisessa
-
9. marraskuuta 2022
Makeispussin merkinnöistä puuttuu hasselpähkinä ja manteli
-
9. marraskuuta 2022
Riistan lihaa kuluttajille
-
8. marraskuuta 2022
Ilmoita uusista painonhallintaan tarkoitetuista ruokavalionkorvikkeista Ruokavirastoon
-
18. lokakuuta 2022
Ruoan alkuperä ja hinta tärkeitä suomalaisille
-
13. lokakuuta 2022
Paahdetut ja kuorrutetut mantelit saattaa sisältää metallia
-
11. lokakuuta 2022
Lue elintarvikeuutisia uusimmasta Ruokaketjun uutiskirjeestä
-
6. lokakuuta 2022
Nakkipakkauksessa virheellinen päiväysmerkintä
-
29. syyskuuta 2022
Aito saunapalvikinkku on Suomen kolmastoista nimisuojattu tuote
-
22. syyskuuta 2022
Blogi: Etämyynnin valvonta – missä mennään?
-
16. syyskuuta 2022
#EUChooseSafeFood-kampanja tarjoaa ruokatietoa kuluttajille
-
24. elokuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheena muuan muassa elintarviketurvallisuus Suomessa
-
8. heinäkuuta 2022
Ohje rekisteröidyn elintarviketoiminnan elintarvikehygieniasta päivitetty
-
1. heinäkuuta 2022
Näin huolehdit omavalvonnasta ravintolassa
-
29. kesäkuuta 2022
Munien tuotantoon, myyntiin ja kananmunapakkaamoiden valvontaan liittyvät ohjeet on päivitetty
-
21. kesäkuuta 2022
Elintarviketurvallisuus Suomessa kehittyy hyvällä yhteistyöllä
-
20. kesäkuuta 2022
Lihatuotteita poistetaan markkinoilta
-
15. kesäkuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheena muuan muassa suolan määrän vähentäminen elintarvikkeissa
-
10. kesäkuuta 2022
Uusi yhteistoimintamalli ulkomaalaisen työvoiman hyväksikäytön torjuntaan ja valvontaan
-
8. kesäkuuta 2022
Blogi: Onko elintarviketurvallisuus vanhanaikaista?
-
23. toukokuuta 2022
Suolan määrää elintarvikkeissa pitää edelleen vähentää
-
23. toukokuuta 2022
Terveystodistuksia ei oteta käyttöön kasvien, elintarvikkeiden eikä muiden eläinperäisten tuotteiden viennissä Isoon-Britanniaan vuonna 2022
-
19. toukokuuta 2022
Ruokamyrkytysepidemioiden määrässä ei suurta muutosta vuonna 2021
-
18. toukokuuta 2022
Viikon visaiset: Milloin juuston tapaan käytettävää tuotetta saa markkinoida kreikkalaiseksi?
-
6. toukokuuta 2022
Lihan jäädyttäminen -ohje päivitetty
-
6. toukokuuta 2022
Rekisteröitävää elintarviketoimintaa vai ei? -ohjeeseen lisätty havainnolliset päätöksentekopuut
-
13. huhtikuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheina muuan muassa pakkausmerkintähelpotukset ja luomusertifikaatti
-
12. huhtikuuta 2022
Elintarvike- ja kontaktimateriaalitoiminnan riskiluokitusohje päivitetty
-
28. maaliskuuta 2022
Elintarvikkeiden alkutuotannon valvontaohjeet on päivitetty
-
28. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto ohjeistaa laidunteurastuksesta
-
25. maaliskuuta 2022
Sianlihalle voi hakea yksityisen varastoinnin tukea
-
24. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto myöntää helpotuksia elintarvikkeiden pakkausmerkintöihin Ukrainan sodan aikana
-
15. maaliskuuta 2022
Tuet varmistavat kotimaisen ruoan riittävyyden ja kehittävät maaseudun palveluita
-
14. maaliskuuta 2022
Terveyttä edistävä ruoka – tärkeä osa vaikuttavaa hoitoa
-
11. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto hyväksyi Suonenjoen mansikka -nimisuojahakemuksen
-
11. maaliskuuta 2022
Elintarvikeperäiset zoonoosit Suomessa - vuosikatsaus
-
11. maaliskuuta 2022
Ravitsemushoitosuositus uudistettu – luonnos nyt julkisesti kommentoitavana
-
24. helmikuuta 2022
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä kasvoi edelleen vuonna 2021
-
18. helmikuuta 2022
Kunnan valvomilta elintarvikeyrityksiltä peritään valvonnasta perusmaksua vuonna 2022
-
18. helmikuuta 2022
Varma kevään merkki! Elintarvikealan vientivalmennus -webinaari järjestetään 5.4.2022
-
16. helmikuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirje nyt myös ruotsiksi
-
8. helmikuuta 2022
Blogi: Vauhtia elintarvikevientiin neuvottelemalla
-
8. helmikuuta 2022
Lihan jäädyttäminen -tulkinta täydentää vanhaa ohjetta
-
8. helmikuuta 2022
Elintarvikehuoneiston hyväksyminen -ohje päivitetty 4.2.2022
-
1. helmikuuta 2022
Hygieniapassilla turvallista ruokaa jo 20 vuotta
-
21. tammikuuta 2022
Titaanidioksidin käyttö elintarvikelisäaineena kielletään
-
20. tammikuuta 2022
Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuositus käytäntöön
-
19. tammikuuta 2022
Ohje jauhelihan valmistamisesta ja säilyvyystutkimuksista rekisteröidyssä elintarvikehuoneistossa
-
18. tammikuuta 2022
Huoltovarmuuskeskus: Säteilyvaaratilanteen jälkivaiheeseen kaivataan selkeitä toimintaohjeita
-
12. tammikuuta 2022
Ruokavirasto ja Tukes testauttivat pikkulasten muovisia juomapulloja – yksi juomapullo kymmenestä testatusta todettiin vaaralliseksi
-
4. tammikuuta 2022
Norovirus yleisin ruokamyrkytyksen aiheuttaja Suomessa
-
14. joulukuuta 2021
TRACES NT käyttöön - Viennin todistusten myöntäminen TRACES Classicissa päättyy 31.12.2021
-
9. joulukuuta 2021
Blogi: Mitä ruokaa te siellä Ruokavirastossa oikein teette?
-
2. joulukuuta 2021
Suonenjoen mansikalle haetaan nimisuojaa
-
26. marraskuuta 2021
Yrtit ja mausteet väärennösepäilyjen kohteena
-
5. marraskuuta 2021
Elintarvikkeiden sisältämien vierasaineiden terveysriskejä arvioitu
-
4. marraskuuta 2021
Ruokaviraston määräys koskien tiettyjen eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuontilmoituksia
-
4. marraskuuta 2021
Kunnan valvomilta elintarvikeyrityksiltä peritään valvonnasta perusmaksua vuonna 2022
-
19. lokakuuta 2021
Pakatun veden valvontaohje päivitetty
-
19. lokakuuta 2021
Uusia bambua sisältäviä muovituotteita vedetty pois myynnistä
-
13. lokakuuta 2021
Etyleenioksidin jäämille enimmäismäärät elintarvikkeissa
-
13. lokakuuta 2021
Monipuolisia kasvisruokia ja hävikkiruoan myyntiä – kestävä kehitys keskiössä uudessa korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksessa
-
7. lokakuuta 2021
Ruokaviraston määräys elintarvikevalvonnan valvontatiedoista päivitetty
-
1. lokakuuta 2021
Uusi ohje: Elintarvikealan toiminnassa käytettävät lämpömittarit
-
23. syyskuuta 2021
Euroopan komissio ehdottaa titaanidioksidin kieltämistä elintarvikelisäaineena odotettua nopeammalla aikataululla
-
23. syyskuuta 2021
Kasviperäisten terveysväitteiden odotuslista nyt saatavilla
-
17. syyskuuta 2021
Brexit ruuhkautti eläinlääkinnällisen rajatarkastuksen
-
16. syyskuuta 2021
Ison-Britannian viennissä otetaan terveystodistukset käyttöön vasta heinäkuussa 2022
-
16. syyskuuta 2021
Uuden TRACES-NT-järjestelmän vientiosio otetaan käyttöön 1.10.2021
-
14. syyskuuta 2021
Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta – korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus
-
9. syyskuuta 2021
Käytä avointa tietoa ruokamyrkytysepidemioista Suomessa
-
27. elokuuta 2021
Ruokaketjun uutiskirje: Uutisia muun muassa kontaktimateriaaleista ja viennin todistusohjeesta
-
27. elokuuta 2021
Bambua sisältävien muovituotteiden tehovalvonta käynnistyy – tavoitteena poistaa turvallisuusmääräysten vastaiset tuotteet markkinoilta
-
17. elokuuta 2021
Ilmoittaminen kontaktimateriaalitoiminnasta onnistuu nyt sähköisesti ilppa-ilmoituspalvelussa
-
16. elokuuta 2021
Karhunlihaa kuluttajille
-
13. elokuuta 2021
Viennin todistusohje on päivitetty
-
13. elokuuta 2021
Koronavirus ei tartu elintarvikkeista
-
12. elokuuta 2021
Kieliversiot (SV, EN) saatavilla salmonellaerityistakuita koskevista vaatimuksista annetusta ohjeesta
-
12. elokuuta 2021
Ravitsemussitoumus-toimintamallia arvioidaan – vastaa kyselyyn ja vaikuta!
-
26. heinäkuuta 2021
Rapukausi jatkuu
-
21. heinäkuuta 2021
EU:n laajuinen menettely sovittu etyleenioksidia sisältävien elintarvikkeiden poistamiseksi markkinoilta
-
21. heinäkuuta 2021
Etyleenioksidia koskevat takaisinvedot lisääntymässä - mikä on etyleenioksidi?
-
15. heinäkuuta 2021
Kemialliset tutkimukset elintarvikkeiden vaatimustenmukaisuuden osoittamiseksi -ohje on päivitetty
-
14. heinäkuuta 2021
Rapukausi alkaa heinäkuussa
-
7. heinäkuuta 2021
Paista jauhelihapihvit läpikypsiksi
-
5. heinäkuuta 2021
Oiva-arviointiohjeet päivitetty
-
24. kesäkuuta 2021
Mikrobiologinen näytteenotto ja vaatimukset -ohjeet päivitetty
-
23. kesäkuuta 2021
Kalakukkoa voi valmistaa nyt myös laktoosittomana
-
23. kesäkuuta 2021
Elintarviketurvallisuus Suomessa hyvällä tasolla
-
16. kesäkuuta 2021
Mansikan alkuperämaa pitää aina merkitä
-
11. kesäkuuta 2021
Menetelmän kehittäminen ruokaväärennösten tutkimukseen sai rahoituksen
-
4. kesäkuuta 2021
Uruguayn ja Kanadan viennissä käyttöön uusia lisävakuuksia lihalle
-
3. kesäkuuta 2021
Nyt voit hakea uuden markkinoillepääsyhankkeen käynnistämistä sähköisesti
-
1. kesäkuuta 2021
Hillo- ja mehuohjeet päivitetty
-
25. toukokuuta 2021
Ruoan kuumana ja kylmänä tarjoilu sekä ruoan jäähdyttäminen
-
20. toukokuuta 2021
Kuumenna kunnolla ulkomaiset pakastemarjat
-
19. toukokuuta 2021
Ohje salmonellaerityistakuiden vaatimuksista eläinperäisten elintarvikkeiden sisäkauppatuonnissa
-
12. toukokuuta 2021
VRN:n blogi: Pohjoismaiset ravitsemussuositukset uudistuvat
-
10. toukokuuta 2021
Medium-kypsennetyn jauhelihapihvin valmistus ja tarjoilu
-
7. toukokuuta 2021
Titaanidioksidin käyttö elintarvikelisäaineena tullaan kieltämään
-
26. huhtikuuta 2021
Blogi: Hyvät hygieniat ja muita toiveita
-
21. huhtikuuta 2021
Uusi elintarvikelaki sujuvoittaa elintarvikevalvontaa
-
13. huhtikuuta 2021
Ruokavirasto on mukana elintarvikkeiden vientipolulla
-
8. huhtikuuta 2021
Gluteenittomien elintarvikkeiden ravintosisältö lähes sama kuin tavallisten tuotteiden – muille kuin keliaakikoille niistä ei ole erityistä hyötyä
-
23. maaliskuuta 2021
Tuet turvaavat kotimaisen ruoantuotannon ja kannustavat kasvuun
-
19. maaliskuuta 2021
Tuoreiden hedelmien ja vihannesten kaupan pitämistä koskevat vaatimukset -ohje päivitetty
-
15. maaliskuuta 2021
Aiemmista tiedoista poiketen Ison-Britannian vientivaatimukset eläinperäisille elintarvikkeille tulevat voimaan vasta 1.10.2021
-
10. maaliskuuta 2021
Eläinperäisten elintarvikkeiden vienti Iso-Britanniaan 1.4.2021 lähtien edellyttää terveystodistusta, joka on tehty TRACES Classic järjestelmässä sekä laitoksen tietojen lisäämistä TRACES-NT:n LMS-listalle
-
5. maaliskuuta 2021
Lampaiden ja vuohien rekisteröintimaksut 2021
-
4. maaliskuuta 2021
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä jatkoi kasvuaan vuonna 2020
-
2. maaliskuuta 2021
Kiinan ja Euraasian vientivalvonnan tarkastukset tulevat maksullisiksi 1.3.2021 alkaen
-
19. helmikuuta 2021
Kuvallisia ohjeita ravintoloille ja elintarvikekuljetuksiin päivitetty
-
16. helmikuuta 2021
Ruokaketjun uutiskirje: Uutisia muun muassa elintarvikevalvonnan painotuksista ja elintarvikealan vientivalmennuksesta
-
16. helmikuuta 2021
Elintarvikevalvonnassa painotetaan puhtaanapitoa ja markkinoinnin valvontaa vuonna 2021
-
10. helmikuuta 2021
Siipikarjassa todettu korkeapatogeeninen lintuinfluenssa aiheuttaa rajoituksia vientiin EU:n ulkopuolelle
-
10. helmikuuta 2021
Janakkalan fasaanitarhalta löytyi lintuinfluenssaa
-
5. helmikuuta 2021
Eurooppalainen verkkoalusta tasoittaa tietä elintarviketurvallisuuden yhteistyölle
-
3. helmikuuta 2021
VRN ja THL: Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio on koronataudin ehkäisyssä oleellisempaa kuin yksittäiset ravintolisät
- Etusivu
- Elintarvikkeet
- Elintarvikeala
- Kaikki elintarvikealan uutiset