-
27. marraskuuta 2024
Kestävää ruokaa terveydeksi – kansalliset ravitsemussuositukset
-
19. marraskuuta 2024
Sopeuttamisten vaikutukset eläin-, kasvi- ja elintarviketurvallisuusasioissa
-
15. marraskuuta 2024
Tulosta uudistunut Oiva-raportti asiakkaiden nähtäville
-
4. marraskuuta 2024
Tutustu uudistuneisiin Oiva-raportteihin
-
4. marraskuuta 2024
Blogi: Vastuullinen myynti ja markkinointi tekoälyn aikakaudella
-
30. lokakuuta 2024
Kansallisten ravitsemussuositusten julkiset kommentit ja vastaukset on julkaistu
-
29. lokakuuta 2024
Valvira ja Ruokavirasto ovat julkaisseet ympäristöterveydenhuollon yhteisen valtakunnallisen valvontaohjelman vuosille 2025–2028
-
23. lokakuuta 2024
Ruokaketjun uutiskirje: Kalan turvallisen käytön suositukseen lisätty kalalajikohtaisia poikkeuksia
-
10. lokakuuta 2024
Nimisuojattujen elintarvikkeiden valvontaohje on päivitetty
-
23. syyskuuta 2024
Ohje salmonellaerityistakuiden vaatimuksista eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuonnissa on päivitetty
-
16. syyskuuta 2024
Tutkimus: Kotimaista kalaa kannattaa syödä
-
16. syyskuuta 2024
Kalan turvallisen käytön suositukseen lisätty kalalajikohtaisia poikkeuksia
-
10. syyskuuta 2024
Listeriaohjeesta suurkeittiöille on julkaistu uusi versio
-
29. elokuuta 2024
Kotimaisen kalan vierasaine- ja ravintoainepitoisuuksista uutta tietoa
-
27. elokuuta 2024
Ruokaketjun uutiskirje: Elintarviketurvallisuus on Suomessa hyvällä tasolla
-
26. elokuuta 2024
Selvitys: Kansallinen salmonellavalvonta suojaa kuluttajia
-
14. elokuuta 2024
Salaattisekoituksissa salmonellariski
-
14. elokuuta 2024
Savuaromien käyttö elintarvikkeissa kielletään
-
9. elokuuta 2024
Uutta tietoa luvassa kotimaisen kalan vierasaine- ja ravintoainepitoisuuksista
-
19. heinäkuuta 2024
Ravintolisien turvallisuutta halutaan lisätä EU:ssa
-
11. heinäkuuta 2024
Elintarviketurvallisuus on Suomessa hyvällä tasolla
-
8. heinäkuuta 2024
Kanalanäytteen saastuminen laboratoriossa varmistui kokogenomisekvensointi-tutkimuksella
-
5. heinäkuuta 2024
Salmonellanäytteiden käsittelyssä korjattavaa – laboratorio noudatti lainsäädäntöä
-
4. heinäkuuta 2024
Erittäin tulisten ruokien suuren määrän nauttiminen kerralla ei ole järkevää
-
3. heinäkuuta 2024
Ruokavirasto selvittää virheellisen salmonellatuloksen syitä
-
26. kesäkuuta 2024
Ruokavirasto on hyväksynyt Aitoo perunarieska -nimisuojahakemuksen
-
19. kesäkuuta 2024
Hygieniapassitesteihin osallistuneille annettiin oikeita vastauksia – käännöstoimiston omistaja tuomittiin törkeästä petoksesta ja törkeästä väärennöksestä
-
11. kesäkuuta 2024
Ruokaketjun uutiskirje: Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä väheni edelleen vuonna 2023
-
7. kesäkuuta 2024
Maailman elintarviketurvallisuuspäivänä huomio valmiuteen
-
31. toukokuuta 2024
Luomuun voi luottaa
-
30. toukokuuta 2024
Kansalliset ravitsemussuositukset julkiseen kuulemiseen
-
23. toukokuuta 2024
Aitoo perunarieskan nimisuojahakemus perustuu erikoislaatuun
-
21. toukokuuta 2024
Riskinarviointipäivinä tietoa turkiseläinten tautiriskeistä ja sikojen salmonellavalvontaohjelmasta
-
17. toukokuuta 2024
Hygieniapassi muuttuu kesäkuussa – passiin koko nimi ja henkilötunnus
-
16. toukokuuta 2024
Tervetuloa nimisuojapäivään 4.6.2024
-
7. toukokuuta 2024
Juustoista ja viljoista lähes 2000 uutta tulosta Fineliin
-
25. huhtikuuta 2024
Kiinnostaako EU:n nimisuojajärjestelmä ja siinä suojatut suomalaiset tuotteet? Varaa jo kalenteriisi 4.6.2024 klo 12–16.
-
18. huhtikuuta 2024
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä väheni edelleen vuonna 2023
-
16. huhtikuuta 2024
Ruokaketjun uutiskirje: Elintarvikeviejille koulutusta ja tapahtumia
-
16. huhtikuuta 2024
Elintarvikeketjun viranomaiset mukana torjumassa harmaata taloutta ja talousrikollisuutta
-
16. huhtikuuta 2024
Keskinkertainen marjasato ja ulkomaalaisten poimijoiden puuttuminen pienensivät luonnonmarjamarkkinaa rajusti vuonna 2023
-
12. huhtikuuta 2024
Ruokavirasto on hyväksynyt Savolaisen mustikkakukon nimisuojahakemuksen
-
11. huhtikuuta 2024
Suomessa jo 1,5 miljoona hygieniapassia
-
27. maaliskuuta 2024
Takaisinveto laajenee yhä: Kotivara poistaa myynnistä lisäeriä meetvurstia
-
26. maaliskuuta 2024
Suuri osa hepatiitti E-tartunnoista todennäköisesti peräisin meetvurstista
-
25. maaliskuuta 2024
Luomumunien PFAS-pitoisuudet laskeneet selvästi – uusimmissa tutkimuksissa kaikki näytteet olivat määräystenmukaisia
-
7. maaliskuuta 2024
Meetvurstista todetun hepatiitti E-viruksen yhteyttä sairastumisiin selvitetään
-
1. maaliskuuta 2024
Oliiviöljyt vaatimusten mukaisia Suomessa
-
22. helmikuuta 2024
Suklaa-nougatkekseissä metalliriski
-
19. helmikuuta 2024
Suklaakeksissä metallihippuepäily
-
13. helmikuuta 2024
Ruokaketjun uutiskirje: Uutta ja päivitettyä ohjeistusta elintarvikealalle
-
12. helmikuuta 2024
Norovirus edelleen yleisin ruokamyrkytyksen aiheuttaja Suomessa
-
9. helmikuuta 2024
Uusi ravitsemus- ja terveysväiteopas ohjaa väitteiden käyttöön elintarvikkeiden markkinoinnissa
-
7. helmikuuta 2024
Uuselintarvikkeita valvotaan myös ravintoloissa
-
1. helmikuuta 2024
Savolaiselle mustikkakukolle haetaan nimisuojaa
-
1. helmikuuta 2024
Ruokavirasto hyväksyi Pohjalainen leipäjuusto ja Kainuun juustoleipä -nimisuojahakemukset
-
26. tammikuuta 2024
Kampylobakterioosi ja salmonelloosi edelleen yleisimmin raportoidut ihmisten zoonoositartunnat
-
25. tammikuuta 2024
Tutkimus: medium-kypsennetyt jauhelihapihvit voivat kätkeä STEC-bakteeririskin ravintoloissa
-
23. tammikuuta 2024
Elintarvikkeiden mikrobiologiset vaatimukset- ohje toimijoille on päivitetty
-
16. tammikuuta 2024
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kausi käynnistyi
-
9. tammikuuta 2024
Blogi: Etämyynnin valvonta menossa mukana
-
9. tammikuuta 2024
Huomioi luomurehujen ja -elintarvikkeiden tehostettu tuontivalvonta 1.1.2024 alkaen
-
9. tammikuuta 2024
Ruokakaupoissa myytäviin kauppakasseihin uusi merkintä
-
3. tammikuuta 2024
Elintarvikkeiden rasvan laadussa suurin huolenaihe ei ole transrasva, vaan tyydyttynyt rasva
-
28. joulukuuta 2023
Coleslaw-salaatissa virheellinen ainesosaluettelo
-
22. joulukuuta 2023
Maissilastussa vaarallisen paljon kapsaisiinia
-
15. joulukuuta 2023
Rajatarkastusasemat itärajalla ovat kiinni 11.2.2024 saakka
-
14. joulukuuta 2023
Eläinten, eläinperäisten tuotteiden ja kasvien rajatarkastus toimii Vaalimaalla ja Niiralassa
-
30. marraskuuta 2023
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan pääsihteerinä aloittaa Satu Jyväkorpi
-
20. marraskuuta 2023
B6-vitamiinin UL-arvo puolittui – korkeita pitoisuuksia sisältäviin ravintolisiin varoitusmerkintä
-
17. marraskuuta 2023
Rajanylityspaikkojen sulkeminen vaikuttaa eläinten, eläinperäisten tuotteiden ja kasvien kuljetuksiin
-
15. marraskuuta 2023
Mikkelin laajan ruokamyrkytysepidemian syy selviämässä
-
10. marraskuuta 2023
Matriini ja lakritsimakeiset
-
26. lokakuuta 2023
Ruokavirasto hyväksyi Yläsavolainen muurinpohjalettu -nimisuojahakemuksen
-
19. lokakuuta 2023
EU elintarviketurvallisuusfoorumi Brysselissä 28.-29.11.2023
-
18. lokakuuta 2023
Ravitsemus osana kuntien hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä – tilannekuva vuodelta 2022
-
11. lokakuuta 2023
Mitä ajankohtaista elintarvikealalla? Lue lokakuun Ruokaketjun uutiskirje
-
5. lokakuuta 2023
Päivitetyistä Oiva-arviointiohjeista voi lausua lokakuussa
-
3. lokakuuta 2023
Kerro meille mielipiteesi kasvipohjaisista maitotuotteiden ja lihan korvikkeista!
-
2. lokakuuta 2023
Epäilty myi satoja väärennettyjä hygieniapasseja
-
2. lokakuuta 2023
Suonenjoen mansikka on Suomen neljästoista nimisuojattu tuote
-
15. syyskuuta 2023
Laajaan ruokamyrkytysepidemiaan ei ole löytynyt syytä – selvitystyö jatkuu
-
7. syyskuuta 2023
Ilmoittaudu mukaan Oiva 10 vuotta -seminaariin
-
5. syyskuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Elintarviketurvallisuus on säilynyt Suomessa hyvällä tasolla
-
31. elokuuta 2023
Ravitsemusterveyttä edistetään vaikuttavasti yhteistyössä – Valtion ravitsemusneuvottelukunnalta toimenpidekannanotto
-
30. elokuuta 2023
Yläsavolaiselle muurinpohjaletulle haetaan nimisuojaa
-
28. heinäkuuta 2023
Pakastemarjoissa riski muovinpaloista
-
21. heinäkuuta 2023
Auringonkukansiemenissä liikaa okratoksiinia
-
21. heinäkuuta 2023
Perunalastuista puuttuvat suomen- ja ruotsinkieliset merkinnät
-
20. heinäkuuta 2023
Palvatussa sianlihassa liikaa PAH-yhdisteitä
-
6. heinäkuuta 2023
Suurilta ruokamyrkytysepidemioilta vältyttiin vuonna 2022
-
5. heinäkuuta 2023
Elintarviketurvallisuus on säilynyt Suomessa hyvällä tasolla
-
20. kesäkuuta 2023
Vähemmän lihaa, enemmän kasviksia: tässä ovat pohjoismaiset ravitsemussuositukset 2023
-
20. kesäkuuta 2023
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset pohjana suomalaisille suosituksille – päivitystyö käynnistyy
-
14. kesäkuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Oivahymy on varmistanut elintarviketurvallisuutta jo 10 vuotta
-
13. kesäkuuta 2023
Elintarvikeketjun rikoksia torjutaan yhteistyönä – rajat ylittävä tavaraliikenne pilottikohteena
-
13. kesäkuuta 2023
Selvitys zoonoosiseurannan tuloksista valmistunut
-
8. kesäkuuta 2023
PFAS-verkkoseminaari 18.9.2023
-
7. kesäkuuta 2023
Vitamiinien ja kivennäisaineiden UL-arvoja arvioidaan uudelleen
-
6. kesäkuuta 2023
29.9.2023 Oiva 10 vuotta -seminaari
-
1. kesäkuuta 2023
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset julki 20. kesäkuuta
-
15. toukokuuta 2023
Ruoan turvallisuus perustuu luotettaviin mittauksiin
-
9. toukokuuta 2023
Ilmoittaudu kala-alan koulutukseen 1.6.2023
-
28. huhtikuuta 2023
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä väheni vuonna 2022
-
27. huhtikuuta 2023
Oivahymy on varmistanut elintarviketurvallisuutta jo 10 vuotta
-
25. huhtikuuta 2023
Ruokavirasto hyväksyi Simojärven muikku -nimisuojahakemuksen
-
24. huhtikuuta 2023
Uusi ohje eläinten pitopaikkoihin liittyvien ihmisten STEC-tartuntojen selvittämisestä
-
18. huhtikuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Elintarvikealan sairastumis- ja haittaepäilyilmoitukset voi nyt tehdä verkossa
-
18. huhtikuuta 2023
Kuuluuhan yrityksesi elintarvikevalvontaan?
-
17. huhtikuuta 2023
Uusi ohje ravintolisien suoramyyntiä ja verkostomarkkinointia harjoittaville
-
11. huhtikuuta 2023
Antipastolajitelmaa ollut myynnissä vanhalla päiväyksellä
-
6. huhtikuuta 2023
Maissinjyvissä hometoksiinia
-
24. maaliskuuta 2023
Hunajan väärennysepäilyjä Euroopan markkinoilla
-
20. maaliskuuta 2023
Elintarvikealan sairastumis- ja haittaepäilyilmoitukset voi nyt tehdä verkossa
-
7. maaliskuuta 2023
Sairaalapotilaiden ravitsemustilan arvioinnissa on puutteita – uudistettu ravitsemushoidon suositus tehostaa hoitoa
-
16. helmikuuta 2023
Paahdetuissa kanalastuissa virhe pakkausmerkinnöissä
-
14. helmikuuta 2023
Ruokaketjun uutiskirje: Varautumisohjeita säteilyvaaratilanteeseen
-
9. helmikuuta 2023
Kuivatuissa retkiaterioissa vehnä ja kananmuna mainitsematta
-
9. helmikuuta 2023
Elintarvike- ja rehualan toimija – säteilyvaaratilanteeseen kannattaa varautua etukäteen
-
7. helmikuuta 2023
Enimmäismääriä luontaisille kasvitoksiineille tietyissä elintarvikkeissa
-
6. helmikuuta 2023
Kalapuikoissa metalliriski
-
31. tammikuuta 2023
Koulutus eräiden kypsennettyjen lihavalmisteiden nimistä (Ruokaviraston ohje 6092/3)
-
24. tammikuuta 2023
Ruokavirasto hyväksyi Savolainen talkkuna -nimisuojahakemuksen
-
17. tammikuuta 2023
Amissa Oy:n 19.12.2022 jälkeen valmistetut tuotteet poistetaan markkinoilta
-
11. tammikuuta 2023
Elintarvikkeiden PFAS-yhdisteiden pitoisuuksia aletaan tutkia Suomessa enemmän
-
22. joulukuuta 2022
Kahdessa pelmenissä todettu ilmoittamatonta selleriä (allergeenivaara)
-
21. joulukuuta 2022
Ruokavirasto jatkaa elintarvikkeiden pakkausmerkintähelpotuksia huhtikuun 2023 loppuun
-
21. joulukuuta 2022
Mantelikakussa metalliriski
-
20. joulukuuta 2022
Vihreäteeuutteiden käyttöä rajoitetaan elintarvikkeissa
-
19. joulukuuta 2022
Lasten maitopohjaisessa vieroitusvalmisteessa laatupoikkeama
-
15. joulukuuta 2022
Blogi: Elintarvikevalvojan uudet saappaat
-
15. joulukuuta 2022
Zoonooseja ja ruokamyrkytysepidemioita esiintyy Euroopassa edelleen vähemmän kuin pandemiaa edeltävänä aikana
-
14. joulukuuta 2022
Piirakkavuoasta siirtyy liikaa metalleja
-
14. joulukuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirje: Varautumisohjeita lyhyeen sähkökatkoon
-
12. joulukuuta 2022
Gluteenittomana myydyssä tattarijauhossa gluteenia (tiedote päivitetty 12.12.2022)
-
8. joulukuuta 2022
Elintarvikkeiden vierasaineita ja jäämiä valvotaan omissa ohjelmissaan vuonna 2023
-
1. joulukuuta 2022
Gluteenittomana myydyissä tuotteissa gluteenia
-
30. marraskuuta 2022
Gluteenittomana myydyssä tattarijauhossa gluteenia
-
30. marraskuuta 2022
Miten varautua lyhyeen sähkökatkoon elintarvikekaupassa ja ammattikeittiössä?
-
29. marraskuuta 2022
Suomen markkinoilta poistettiin hyväksymätöntä bambukuitua sisältäviä muoviastioita
-
22. marraskuuta 2022
Tullin ruokakoirat paljastivat 80 kiloa määräystenvastaisia lihatuotteita
-
18. marraskuuta 2022
Gluteenittomana myydyssä maissitortillassa gluteenia
-
18. marraskuuta 2022
Jäätelöissä ja makeisissa matriinia
-
18. marraskuuta 2022
Savolaiselle talkkunalle haetaan nimisuojaa
-
17. marraskuuta 2022
Vegaanisessa dippikastikkeessa korkea lyijy- ja kromipitoisuus
-
17. marraskuuta 2022
Tuoreiden marjojen alkuperämaan väärentämistä selvitettiin tehovalvonnalla
-
15. marraskuuta 2022
Soijattomaksi ilmoitettu ”Muu Jauhismuru” sisältää soijaa
-
15. marraskuuta 2022
Myös ihmisten terveyden näkökulmasta Suomen eläintautitilanne on edelleen hyvä
-
15. marraskuuta 2022
Tullin tehovalvonnassa mausteista ei löytynyt elintarvikepetoksia – eriä hylättiin kemikaalijäämien ja salmonellan takia
-
11. marraskuuta 2022
Kalamurekepihveissä mahdollinen listeriariski
-
10. marraskuuta 2022
Yhteistyö avainasemassa elintarvikepetosten paljastamisessa
-
9. marraskuuta 2022
Makeispussin merkinnöistä puuttuu hasselpähkinä ja manteli
-
9. marraskuuta 2022
Riistan lihaa kuluttajille
-
8. marraskuuta 2022
Ilmoita uusista painonhallintaan tarkoitetuista ruokavalionkorvikkeista Ruokavirastoon
-
18. lokakuuta 2022
Ruoan alkuperä ja hinta tärkeitä suomalaisille
-
13. lokakuuta 2022
Paahdetut ja kuorrutetut mantelit saattaa sisältää metallia
-
11. lokakuuta 2022
Lue elintarvikeuutisia uusimmasta Ruokaketjun uutiskirjeestä
-
6. lokakuuta 2022
Nakkipakkauksessa virheellinen päiväysmerkintä
-
29. syyskuuta 2022
Aito saunapalvikinkku on Suomen kolmastoista nimisuojattu tuote
-
22. syyskuuta 2022
Blogi: Etämyynnin valvonta – missä mennään?
-
16. syyskuuta 2022
#EUChooseSafeFood-kampanja tarjoaa ruokatietoa kuluttajille
-
24. elokuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheena muuan muassa elintarviketurvallisuus Suomessa
-
1. heinäkuuta 2022
Näin huolehdit omavalvonnasta ravintolassa
-
21. kesäkuuta 2022
Elintarviketurvallisuus Suomessa kehittyy hyvällä yhteistyöllä
-
20. kesäkuuta 2022
Lihatuotteita poistetaan markkinoilta
-
15. kesäkuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheena muuan muassa suolan määrän vähentäminen elintarvikkeissa
-
10. kesäkuuta 2022
Uusi yhteistoimintamalli ulkomaalaisen työvoiman hyväksikäytön torjuntaan ja valvontaan
-
8. kesäkuuta 2022
Blogi: Onko elintarviketurvallisuus vanhanaikaista?
-
23. toukokuuta 2022
Suolan määrää elintarvikkeissa pitää edelleen vähentää
-
23. toukokuuta 2022
Terveystodistuksia ei oteta käyttöön kasvien, elintarvikkeiden eikä muiden eläinperäisten tuotteiden viennissä Isoon-Britanniaan vuonna 2022
-
19. toukokuuta 2022
Ruokamyrkytysepidemioiden määrässä ei suurta muutosta vuonna 2021
-
18. toukokuuta 2022
Viikon visaiset: Milloin juuston tapaan käytettävää tuotetta saa markkinoida kreikkalaiseksi?
-
13. huhtikuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheina muuan muassa pakkausmerkintähelpotukset ja luomusertifikaatti
-
28. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto ohjeistaa laidunteurastuksesta
-
25. maaliskuuta 2022
Sianlihalle voi hakea yksityisen varastoinnin tukea
-
24. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto myöntää helpotuksia elintarvikkeiden pakkausmerkintöihin Ukrainan sodan aikana
-
15. maaliskuuta 2022
Tuet varmistavat kotimaisen ruoan riittävyyden ja kehittävät maaseudun palveluita
-
14. maaliskuuta 2022
Terveyttä edistävä ruoka – tärkeä osa vaikuttavaa hoitoa
-
11. maaliskuuta 2022
Ruokavirasto hyväksyi Suonenjoen mansikka -nimisuojahakemuksen
-
11. maaliskuuta 2022
Elintarvikeperäiset zoonoosit Suomessa - vuosikatsaus
-
11. maaliskuuta 2022
Ravitsemushoitosuositus uudistettu – luonnos nyt julkisesti kommentoitavana
-
24. helmikuuta 2022
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä kasvoi edelleen vuonna 2021
-
18. helmikuuta 2022
Kunnan valvomilta elintarvikeyrityksiltä peritään valvonnasta perusmaksua vuonna 2022
-
18. helmikuuta 2022
Varma kevään merkki! Elintarvikealan vientivalmennus -webinaari järjestetään 5.4.2022
-
16. helmikuuta 2022
Ruokaketjun uutiskirje nyt myös ruotsiksi
-
8. helmikuuta 2022
Blogi: Vauhtia elintarvikevientiin neuvottelemalla
-
1. helmikuuta 2022
Hygieniapassilla turvallista ruokaa jo 20 vuotta
-
21. tammikuuta 2022
Titaanidioksidin käyttö elintarvikelisäaineena kielletään
-
20. tammikuuta 2022
Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuositus käytäntöön
-
18. tammikuuta 2022
Huoltovarmuuskeskus: Säteilyvaaratilanteen jälkivaiheeseen kaivataan selkeitä toimintaohjeita
-
12. tammikuuta 2022
Ruokavirasto ja Tukes testauttivat pikkulasten muovisia juomapulloja – yksi juomapullo kymmenestä testatusta todettiin vaaralliseksi
-
4. tammikuuta 2022
Norovirus yleisin ruokamyrkytyksen aiheuttaja Suomessa
-
14. joulukuuta 2021
TRACES NT käyttöön - Viennin todistusten myöntäminen TRACES Classicissa päättyy 31.12.2021
-
9. joulukuuta 2021
Blogi: Mitä ruokaa te siellä Ruokavirastossa oikein teette?
-
2. joulukuuta 2021
Suonenjoen mansikalle haetaan nimisuojaa
-
26. marraskuuta 2021
Yrtit ja mausteet väärennösepäilyjen kohteena
-
5. marraskuuta 2021
Elintarvikkeiden sisältämien vierasaineiden terveysriskejä arvioitu
-
4. marraskuuta 2021
Ruokaviraston määräys koskien tiettyjen eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuontilmoituksia
-
4. marraskuuta 2021
Kunnan valvomilta elintarvikeyrityksiltä peritään valvonnasta perusmaksua vuonna 2022
-
19. lokakuuta 2021
Uusia bambua sisältäviä muovituotteita vedetty pois myynnistä
- Etusivu
- Elintarvikkeet
- Elintarvikeala
- Kaikki elintarvikealan uutiset