logo - Livsmedelsverket
Tjänster
  • Första sidan
  • Om oss
  • Tjänster
  • Guider och blanketter
  • Företag
  • Livsmedelsbranschen
  • Anläggningar

Godkända livsmedelslokaler

Anvisningar för tillsynen över anläggningar

  • Riskbaserad tillsyn över egenkontrollen i en livsmedelslokal, 16043
  • Riskbaserad tillsyn över en livsmedelslokal, 16044
  • Riskklassificering av en livsmedelslokal och kontaktmaterialverksamhet och fastställande av tillsynbehov (uppdaterad 5.5.2022)

Godkännande av en livsmedelslokal

  • Hur en anläggning godkänns (4.2.2022)

(Svensk språkig guiden kommer att översättas så snart)

Kedjeinformation

  • Lämnandet av information från livsmedelskedjan och tillsynen över detta, 16005
  • En primärproduktionsföretagares anmälan om information från livsmedelskedjan
  • En primärproduktionsföretagares anmälan om information från livsmedelskedjan av fjäderfän

Egenkontroll av vatten och is

  • Tillsyn över vatten och is i livmedelslokaler, 10591

Biproduktförordningen i anläggningar som hanterar livsmedel av animaliskt ursprung

  • Hantering av och tillsynen över biprodukter av animaliskt ursprung i livsmedelsanläggningar, 16010

Frysning och djupfrysning av lismedel

  • Djupfrysning och frysning av livsmedel i livsmedelslokaler, 16049
Sidan har senast uppdaterats 6.5.2022

Livsmedelsbranschen

  • Guider på livsmedelsbranchen
  • Kontrollanvisningar
  • Primärproduktion
  • Kosttillskott och berikade livsmedel
  • Livsmedelslokaler
  • Livsmedel för särskilda grupper
  • Kemiska krav
  • Transport
  • Anläggningar
    • Mjölk
    • Kött
    • Ägg
    • Fisk
  • Egenkontroll
  • Påskrifter på förpackningar
  • Tillbakadragande
  • Slakterier
  • Lagring

Livsmedelsverket

PB 100
00027 LIVSMEDELSVERKET

Kontaktuppgifter
Ge respons
Dataskydd
Tillgänglighetsutlåtande
Information om webbplatsen

Cookie inställningar

 


Växel +358 29 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi