logo - Livsmedelsverket
Tjänster
  • Första sidan
  • Om oss
  • Tjänster
  • Guider och blanketter
  • Företag
  • Livsmedelsbranschen
  • Egenkontroll

Egenkontroll

  • HACCP-system, principer och tillämpning, Eviras anvisning 10002

          Bilaga 1, Produktbeskrivning och användningssätt 
          Bilaga 2, Flödesschema 
          Bilaga 3, HACCP-program, Sammandrag av faroanalys 
          Bilaga 4, Exempel på beslutsschema för användning vid identifiering av kritiska styrpunkter (Codex Alimentarius) 
          Bilaga 5, CCP kontrollblankett 
          Bilaga 6, CCP avvikelserapport 
          Bilaga 7, CCP verifieringsblankett 
          Bilaga 8, Sammandrag av HACCP-programmet 
          Bilaga 9,  Frågor för validering (bedömning) av HACCP-programbilaga_2_flodesschema

  • Riskbaserad tillsyn över egenkontrollen i en livsmedelslokal 16043 
  • Utvärdering av riktlinjerna för god praxis 
Sidan har senast uppdaterats 17.1.2019

Livsmedelsbranschen

  • Guider på livsmedelsbranchen
  • Kontrollanvisningar
  • Primärproduktion
  • Kosttillskott och berikade livsmedel
  • Livsmedelslokaler
  • Livsmedel för särskilda grupper
  • Kemiska krav
  • Transport
  • Anläggningar
  • Egenkontroll
  • Påskrifter på förpackningar
  • Tillbakadragande
  • Slakterier
  • Lagring

Livsmedelsverket

PB 100
00027 LIVSMEDELSVERKET

Kontaktuppgifter
Ge respons
Dataskydd
Tillgänglighetsutlåtande
Information om webbplatsen

Cookie inställningar

 


Växel +358 29 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi