logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Tietoa meistä
  • Asiointi
  • Oppaat ja lomakkeet
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Laitokset
  • Kala

Kala

  • Alkutuotantoa, ilmoitettu elintarvikehuoneisto vai kala-alan laitos? (pdf)
  • Elintarvikkeeksi tarkoitettujen rapujen käsittelyn ja myynnin valvonta, 16030 (pdf)
  • Kalakukon valmistuksen ja myynnin valvonta, 16021 (pdf)
  • Kala-alan laitoksen toiminnan aloittaminen  (opas pk-yrityksille) (pdf)
  • Kalastustuotteiden valvontaohje, 16023 (pdf)
  • Näytteenotto pienissä kala-alan laitoksissa ja kalakaupoissa pdf
  • Päätös: Viljellyn kalan vapauttaminen tiettyjä kalastustuotteita koskevasta jäädytysvaatimuksesta (pdf)
  • Meri- tai järviveden käyttö kala-alan toiminnassa pdf

 

Kooste kalastustuotteiden jäljitettävyyteen liittyvistä tietovaatimuksista pdf

Sivu on viimeksi päivitetty 27.1.2022

Laitokset

  • Maito
  • Liha
  • Kananmuna
  • Kala
  • Siipikarja

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

Evästeasetukset

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi